Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Opruge - Problemi, iskustva, saveti

Započeo Blazar, 06.10.2010. - 13:12

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

drjovica

Citat: cimo poslato 01.02.2014. - 16:17
doktore a da nadjes polovne opruge?

Nisam razmisljao o tome, vidiš nije loša ideja  :hmm:
Koliko mogu biti polovne?

Ćimo

neznam ali mi nekako mnogo dati 120 e za dve opruge...a pozeljno je da se menja u paru....
mislim da bi 2 polovne mogle biti od 40-60 e...

drjovica

Moram se malo raspitati, hvala cimo!
Pozdrav

miki_bl

I meni su na pregledu juce rekli da zamjenim opruge, jedna je pukla, tako sam kupio auto pre 5 godina. Nove su skupe, nasao sam polovne u odlicnom stanju 20e obe  :p

Ćimo

oces reci da si vozio 5 godina sa puknutom oprugom??

Boriss80

miki_bl

Citat: cimo poslato 01.02.2014. - 19:11
oces reci da si vozio 5 godina sa puknutom oprugom??
Da, jesam, i nikad nisam imao nikakvih problema niti sam nesto osjetio u voznji. Majstor mi je govorio da bi bilo pozeljno da se zamjeni, ali da nije nista alarmirajuce.

Ćimo

izvini druze evo i ja cu da se  :krsti: kao i boris....
pod hitno menjaj majstora!!!

Cherokee

:blink: Meni pukla prednja desna opruga i iscepala gumu...  :strah1:
while(!asleep()) {sheep++;}
Life is too short to remove USB safely.
Bolje biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.

miki_bl

Vjerovatno zavisi gdje je i koliko pukla opruga. A inace majstor je jedan od najboljih u Banjaluci, koji radi samo Reno, mogu odgovorno da tvrdim.
A u ovlastenom servisu kazu druga opruga je izrdjala, mjenjaj i nju. Jesu li vase opruge izrdjale??

miki_bl

Danas stigle opruge, cijena 20e. Zamjena ce kostati 10e.

Mikele

Drugari!!!!
Vozim Megane 2003 1.9 Luxe privilege, predhodni vlasnik ga je spustio(opruge,amortizeri,itd.) Hocu auto da vratim tj podignem u fabricko stanje. Tu nastaje problem! U svim servisima (ovlascenim-ne ovlascenim) ne mogu da mi preporuce opruge jer kad ukucaju broj sasije u sistem izadje 10-tak razlicitih modela opruga u razlicitim bojama. Svi imaju isti odgovor: ne znaju kako ce se auto ponasati. Pomagajte Sta da radim?

Mikele

Byk

Ako vec ne znaju koje, uporedi sa nekom lagunom kao tvoja....

Mikele

Laguna i Hedzbek!  Rzlika je u nosivosti. Ne
ide ni tako.