Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
D

Problemi sa auspuhom (pletenica, cevi, lonci, nosači)

Započeo Dule, 04.04.2008. - 13:50

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Dule

Vidim razvodnili ste mi topic...da se vratimo na moj problem...zvali su me iz servisa da dodjem u petak jer mi je dosao srednji lonac iz FR posto ga u SLO nisu imali.

Exception®

Bome, brzo je to stiglo iz Francuske :ok: . Stavi cev do kraja, ima da bude vusssssssh :too:, dok te draga :gun::lool:
ΕΛΛΑΣ

Click

danijelzg

Citat: Dule poslato 15.04.2008. - 00:21
Vidim razvodnili ste mi topic...da se vratimo na moj problem...zvali su me iz servisa da dodjem u petak jer mi je dosao srednji lonac iz FR posto ga u SLO nisu imali.

Super  :ok:
Javi jel ide sta bolje onda  :zubo:

Dule

Danas smo i ovaj problem rijesili, a sada auto i tise radi.
Garancija je sve pokrila. :)

Exception®

Svaka čast. Brzo su to sve izorganizovali s obzirom da je stizalo iz Pariza. Koliko je trajala montaža :) ? Vidim da su ti menjali samo srednji lonac. Jesu sekli pa varili ili postoje spojevi na šelne :nezna: ?
ΕΛΛΑΣ

newbie

ja bi reko da su sijekli i varili jer nevidim na novom loncu nikakve prirubnice ili slicno....

Dule

Citat: Exception poslato 18.04.2008. - 17:36
Svaka čast. Brzo su to sve izorganizovali s obzirom da je stizalo iz Pariza. Koliko je trajala montaža :) ? Vidim da su ti menjali samo srednji lonac. Jesu sekli pa varili ili postoje spojevi na šelne :nezna: ?

Morali su sjeci jer je tvornicki iz jednog komada, a kada su umetnuli srednji lonac onda ga nisu varili vec postoje neke posebne velike šelne i neko sredstvo za brtvljenje i tako su to spojili.

Click

Da, to sredstvo je onaj Loctite, dobra je stvar  :yes:

Dule

Citat: click poslato 18.04.2008. - 21:58
Da, to sredstvo je onaj Loctite, dobra je stvar  :yes:

Nadam se da ce biti dobro jer nekako mislim da nikada to ne moze biti kao kad je iz jednog komada.

Click

Stavljao sam ja to svojevremeno na 18-icu, drzalo je fino (mislim da jos drzi)  :yes:

filo

Sreca nisi reklamirao auspuh u Novom Sadu tamo bi ga lepo zavarili a dobio bi i racun.   :write:
ALP & Net Radar DSP2  Valentine ONE

Exception®

ΕΛΛΑΣ

Dule

Otkako mi je zamjenjen srednji lonac primjetio sam da mi auto puno mirnije i tise radi, a i opcenito je osjecaj u voznji puno ugodniji...mozda ce nekome zvucati glupo, ali cini mi se da je i odaziv na gas bolji. :nezna:
Danas sam ga na jednom beskrajno ravnom dijelu na kojem jedva da ima prometa probao "ispuhati" (ovaj puta nisam otpuhao pregrade u auspuhu...nadam se  :laugh: ) i s takom lakocom sam postigao 200 Km/h da sam imao osjecaj kao da je dobio novu dozu snage. :)

Exception®

Citat: Dule poslato 19.04.2008. - 20:07
...i s takom lakocom sam postigao 200 Km/h...

A ineče ja na jedvite jade dostizao 2 glave :fucka: :laugh:
ΕΛΛΑΣ