Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
D

Problemi sa auspuhom (pletenica, cevi, lonci, nosači)

Započeo Dule, 04.04.2008. - 13:50

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

danijelzg

Click

Stragi21

Pa morace sutra da se podigne ako nadjem slobodan termin u nekoj garazi... Javljam sta zezalo.

Exception®

Citat: danijel poslato 24.10.2008. - 20:50
Digni ga na dizalicu i gledaj.

Ili ga nateraj na kanal :laugh:?

Dule je imao problem sa auspuhom na Scenicu 2.0T (ako se sećam, mislim da je stradala pregrada u srednjem loncu) ali bolje da ti on to potvrdi :)
ΕΛΛΑΣ

Stragi21

Danas sam bio u servisu i treba da se menja srednji lonac,izgleda da sam ga negde zakacio ali to me ne cudi gde je sve prosao,kao pravi SUV :yes:  treba da kupim deo u Renault-u i da ga nosim njima i da nameste za 36€,sto ce se najverovatnije i u uraditi,Ali sam isao i u drugi servis gde mi kaze da treba komplet da se menja posto je na cliu iz jednog dela,to zadovoljstvo 330€ meni doslo da ga :cekicem: Jel zna neko priblizno cenu tog dela auspuha?

danijelzg

Srednji lonac? Prolazi za 36€, tu se negdje vrti cijena.

Ako te budu zezali, izrezi ga i stavi cijev  :zloca:

Stragi21

Pa nije lose da ga stave za 36,ne znam cenu srednjeg lonca to mora u renou,ovi nikakvu zamenu nisu imali...

Boki

Ja sam ovde za clia 1 srednji lonac sa ugradnjom platio45 evra :doh: (neki barus lonac)
Nisu sale za umove male

danijelzg

Citat: Stragi21 poslato 25.10.2008. - 22:47
Pa nije lose da ga stave za 36,ne znam cenu srednjeg lonca to mora u renou,ovi nikakvu zamenu nisu imali...

Pa po cemu je tako poseban  :nezna:

Stvarno ima losih lonaca(zamjenskih,lose kvalitete) ali da nisu imali nikakav kakav bi tebi odgovarao  :nezna:

Alhemičar

Citat: Stragi21 poslato 25.10.2008. - 22:47

Cekaj..zamena je 36eura a ne cena lonca..   :nezna:   Ja sve mislim da je cena srednjeg lonca oko 80-tak eura.
Mislim da moj auto ima jos nesto osim dobrog izgleda.

Dule

Citat: Exception poslato 24.10.2008. - 21:53
Dule je imao problem sa auspuhom na Scenicu 2.0T (ako se sećam, mislim da je stradala pregrada u srednjem loncu) ali bolje da ti on to potvrdi :)

Da, meni se raspala pregrada u srednjem loncu tako da je zvrndao u leru i imao malo drugaciji zvuk i bio nesto bucniji...to se dogodilo na 18 000 Km. :doh:

Stragi21

Clio ima 31000km ali mislim da je to jos od pre samo sto ja nisam obracao paznju i sad se ta buka povecala. Nisu imali nista kao zamenu na lageru,ja trazio bilo sta samo da se popravi ali nema. :mad: U Fr. je malo drugacije nego kod nas,u toj garazi su uradili proveru auspuha,ustanovili kvar i rekli mi da nemaju deo posto noviji deo i da ako hocu da ga stave oni mora samo orginal deo da im donesem inace nijedan drugi nece da stave. Pogledacu jos negde ali sa njima sam zadovoljan sta god su radili na kolima jos od pre uvek garancija i ako ima problem odmah se otklanja.
Jos vaznija stavka je da oni mogu da stave delove koji se slazu sa njihovim fabrickim podacima koje imaju,znaci gume po propisu,na clio 3 felne samo 15,16-ice inace  za tehnicki mora da imas fabricke dimenzije ili ne prolazis,znaci sve ostalo je budzenje.Primer za one plasticne delove od maske RS-a mora da imas saobracajnu od tog istog RS-a inace nista od kupovine  :ne: jedino ako nemas veze kao kod nas.

filo

Uskoro mi treba novi zadnji lonac.  Fabricki je Bosal.  Ko uvozi Bosal ?  :fiju:
ALP & Net Radar DSP2  Valentine ONE

Malivuk612

http://www.pikec-tuning.com/diskusije/viewtopic.php?f=3&t=3154

ne znam da li je dozvoljeno (link sa drugog foruma), al ovde imas radnju gde se prodaju...

Click

Probaj
Gazela komerc
Jovanke Radaković 72a, Zanatski centar Mirijevo, 11060 Beograd
011/3429-670, 3429-671, 3429-672

Ili Euroauto (rade Monroe, mislim da oni imaju)