Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Ostecenje lima i farbe

Započeo fLiP, 30.04.2008. - 10:06

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Zoran_m

Filip

Captur 1.3 tce 2025

Zoran_m

mire

Mislim da ovo Dule može da sredi, ali moraš da odeš da pogleda.

Nemoj da te uplaši svojom pojavom i komunikacijom, odlično radi posao. :)

Zoran_m

Slavce20

Jel zna neko jel ovo samo znaci da je farbana stranica pa izbijaju neki tragovi,inace ima sitnu rdju po ivici ruba trebalo bi da je povrsinska.

Jakota

Bolje biciklom u ku*vanje, nego mercedesom na posao

zokce

Na mojoj ves masini sa poklopcem odozgore, tako je pocelo bas na ivici, pa sve vise. Skidao sam rdju mehanicki, antirostom, farbao, nije dugo potrajalo opet isto. Sad gledam kako fleka od rdje raste pa da uzmem nov poklopac kad mi dojadi.

wcyber

15-16 god star auto? sve je to super .. najvaznije je da bude mehanicki i elektronski ispravan.. tackice rdje su neminovne posle toliko godina .. ne znam koliko jos godina planiras da ga vozis, ali sigurno ne vise od 5, a za to vreme nece mu nista znacajno biti sto se rdje tice

singer

Farbano je,izgleda kao prljavština u farbi....kad je rđa onda budu baš kao balončići(podigne se farba)...

wcyber

kod singera na detaljno smirglanje, ciscenje i farbanje  :write:

Slavce20

Vec je kod limara,nadam se samo da ce dobro ispasti,primarno sam gepek vrata lupio od kamion onaj sto utovara zemlju pesak i slicno,zaboravio sam na njega kad sam isao u rikverc... Pa kad se to radi ajde i ovo,200 evra sve ispada,jeftinije od toga mislim da kod majstora koji ima puno iskustva ne moze,inace nema komoru.

wcyber

ajao, tako kazi da si vec u pehu... nisi hteo da nabavis polovna vrata?

Slavce20

Polovna vrata dodju mozda skuplje mozda isto kao popravka za ovaj auto,zavisi verovatno jel daju staklo ili samo gola vrata,za na primer forda kojeg sam prodao jer je star sve dodje manje vise 50eur svaki deo,kad je trebalo da cukam auto nisam sad kad sam uzeo novije cukam ga iz sve snage  :rotfl:

wcyber

i ja sam scenica 2 u rikverc nabio na korman od mog bicikla u garazi .. al nisam nikad to ispravljao.. nije se jako ulubilo  :cekicem:  posle vidim sledeci vlasnik se pobrniuo da ga mnogo vise izlupa  :lopta: