0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
voskom si išao polirat auto da makneš ogrebotine
1. Wax = Vosak i vosak služi da štiti lak od razno raznih prilika i neprilika, recimo sol na cesti, u autopraonicama četke itd...ALI vosak nije za skidanje ogrebotina sa laka, već za to služi polirka.2. Postoje abrazivne i manje abrazivne paste, odnosno...abrazivne polir paste su kako i ime kaže malo grublje, pa djeluju kao najfiniji vodobrusni papir, ALI onaj tko nikad radio sa vodobrusnim nije i sa njim ići na lak eto, ja se iskreno nadam da sam ti malo pojasnio zašto sam se smijao...da ponovim...sa VOSKOM NE MOŽEŠ skinut oštećenja!!!
Imas jos i paste firme 3M koje koristi jedan ovlasceni merc servis u mom kraju,one su za klasu iznad farecle ali jako skupe i samo za profi upotrebu i sve rade na bazi abraziva sem zvrsne koja je mleko a ne pasta,i sa ovim pastama se poliraju sve boje(akril,dvokomponentne,metalik,ne-metalik itd).To ti je jedino pravo poliranje koje skida ogrebotine,a ti ako bas hoces i vosak ti onda idi u perionicu pa neka ti samo izvoskiraju auto posle poliranja i to je onda to.
Koliko sam ja razumeo ta gruba pasta G3 ce malo da mu unishti sjaj?Zbog toga mora ta druga fina G10?Malo mi je to frka da uradim svom autu!
pa onda se auto da netkome tko polira aute
E to si u pravu.Samo shto moj auto josh nije u tako loshem stanju.Od par ogrebotina jedva primetnih dodjosmo do profesionalnog poliranja. Ja reko malo da ga trljnem sam!
ako si navalio da ćeš sa voskom maknut crtu, samo naprijed a od sonax-a imaš toliko proizvoda sa kojima možeš to u tren oka riješit...