Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Poliranje karoserije automobila

Započeo Dogac, 04.04.2008. - 19:13

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

tdex

Pozdrav.
Da li je neko koristio "Triplewax car polish" i kakva su iskustva sa njim? Nabavio sam korišćeno pakovanje  i nisam ga koristio.

Boki90

Djubre, kao i svi ostali jeftini proizvodi, ali bolje bilo kakav vosak, nego nikakav.

hamell

Preporuka za poliranje automobila u Smederevu ili Pancevu.
Ostecena hauba prilikom pokusaja da se skine sitna smola koja je iskapala po celom autu.

Hvala!

Nemanja87bgd

Brisao sam ptičji izmet koji se dobro zalepio zelenom stranom sunđera i napravio gomilu linijica od trljanja, izgleda kao da je taj deo matirao u odnosu na ostatak auta. Probao sam sa dve vrste polir paste da skinem i nije uspelo. Išao na mašinsko poliranje celog auta ali to nešto preko kupona i opet ništa. Ima li neko predlog kako to izvući i čime a da to ja sam uradim?

pedrogti

mislim da te u finalu ceka lakiranje haube, ali pre toga bi ja posetio nekog pro ditejlera. na forumu imas aktivnog ditejlera prijatelja foruma pa ga kontaktiraj, zakazi pregled pa ili ce da sredi ili lakiranje nema trece.

mixXx

Pozdrav, nisam nasao odvojenu temu pa cu pitat ovdje :hmm:

Moze li ovo cime da se očisti

Ili da mjenjam slova
"Nothing is more powerful than an idea whose time has come." V.H.

singer

mixXx

Neko sam sredstvo posudio od supruge.... Skida masnoće is sve ostalo :)))
Solidno sam ocistio, slikat cu sutra da vidite
A ako neko ima link za kupiti sa ebaya recimo, bilo poželjno ;)

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

nakon ciscenja

samo sto sam malo izgrebao oko slova, ne vidi se mnogo ali i to cu sad morat ispolirat  :lolc:

singer

Nije problem sto si to uradio(nekada su se niklovani branici trljali sa arfom kad pocnu da rdjaju)nego sto ce jako brzo da se vrati prvobitno stanje jer je na plastiku navucen tanak sloj nikla a on se moze finim abrazivom usjajiti....zato sad imas riseve na laku pored slova.

bitno je da si donekle postigao to sto si hteo  :kez:

jajajaja

I ja jam to glancao sa necim par puta pa se vracalo, i onda sam odustao.

mixXx

Kako cu ispolirat ove riseve na laku koje sam napravio.... Pasta za zube!?

nenad83

Polir pasta ako prodje, sa svim ostalim abrzivnim sredstvima ces samo napraviti jos gore.
EUC for life
Vozac elektricnog monocikla
@euc.serbia

mixXx

Jel ubrajas i kaladont u ostala abrazivna sredstva?

nenad83

Naravno, prodji kroz prste pa ces osetiti sitne cestice kako se krecu, ko ce samo napraviti jos vece riseve ili matirati(zapaliti) lak.
EUC for life
Vozac elektricnog monocikla
@euc.serbia

milanovic986

''Presao'' sam ceo auto TurtleWax Color Magic polir pastom ali me zanima da li je potrebno da nakon poliranja zastitim lak nekim sredstvom sa Carnauba voskom? Posto sam nasao sredstvo koje je cist vosak za zastitu i konzervaciju laka.