0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Slobodno mi recite kakav sam konj i debil...neću se ljutiti!
Čujte sad ovaj biser...Danas na Ibarskoj negde pre Ljiga sustižem kamion koji vozi asfalt!I naravno na njemu brdo asfalta mnoooogo iznad nivoa prikolice...i šta se dešava?Od brzine i vetra onaj asfalt u vidu sitnih kapljica i gromuljica ispada iz prikolice i sve meni po kolima!U jednom trenutku meni šoferka skroz crna...već ga ja prestigao i sviram budali ali on nema pojma što mu sviram! Uključim brisače oni naravno ništa ne mogu da očiste.Posle kad sam seo u pomenutu kafanu probam jelenskom i vodom da istrljam šoferku i farove kad ono ništa...nema šanse!Poludeo... E sad sledi biser...dođem kod ortaka ovde u BG,uzmem sunđer za sudove,okrenem onu grublju stranu i navalim po šoferci...odlično...skida se asfalt! Onda,debil,uzmem i tako prljavim sunđerom istrljam farove i levo krilo i odmah skontam šta sam uradio!Ali kasno. Izgrebem farove skroz...došli skroz mutni kao da su zamagljeni... a krilo isto izgrebano! Možete li misliti koliko sam bio popiz*eo??? Ali zahvaljujući Sonaxu sve se dobro završilo!!!Ortak imao pastu i ispoliramo krilo a zatim posle dugo razmišljanja i premišljanja(da li smemo ili ne po faru) odlučimo da ispoliramo i farove i ne možete verovati kako je Sonax odradio posao!!! Rezultat je bio odličan...još se malko primećuje ali baš kad se čovek zagleda...ma super sam prošao!Slobodno mi recite kakav sam konj i debil...neću se ljutiti!
Sta je aka polirka?