Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Poliranje karoserije automobila

Započeo Dogac, 04.04.2008. - 19:13

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Malivuk612

ja potrosim mnogo vate, tako da bi krpe bile komplikovane i skupe :D

inace, ako nekome treba profi poliranje, neka se javi, auto-perionica CUKI, Nbg, Bezanijska kosa...

AccA

Farecla ima posebne krpe za brisanje, i one se mogu prati tako nije problem.
Kada se radi vatom, ostaju one dlacice, koje se ponekad (sa nekih mesta) ne mogu skinuti ni pranjem...
Prava masina se ne moze kupiti za tih 30-ak eur (ovo na slici mi izgleda kao Makita koja je oko 250 eur min.)

fLiP

U svakom slucaju 10 za trud!!!  :hail:
Bilo je ranije reci o poliranju, sta i ko koristi i sta treba da se koristi ali niko nije malo bolje to objasnio! :)

bokim80

Svaka cast za ovo!  :too: :hail: :hura: :hey1:

Malivuk612

izvinite za mesto postavljanja teme, bilo mi kao za Odrzavanje kola...

sto se tice masine, ja kazem da je ono profi poliranje, ali masina kojom vi mozete ok da radite, i da auto super ispadne, a da vas ne kosta 50E svaki put, je sasvim ok...

2 AccA, ne znam, navikao sam da radim vatom, samo je lepo presavijes jer ne moze ni jedna krpa da ispolira tako... cak i u mnogo ozbiljnijim prodavnicama se na kraju radi vatom, jer je to nesto najmekse, sto moze najfinije da izvuce sjaj,.. imaju oni i te krpe, ali se ne koriste vise, lakse i njima onako...

hvala  :cool:

Dogac

U odrzavanje vec ima tema poliranje auta koju sam ja pokrenuo...ali bolje je ovako da ostane jer je ovo bas prakticno!  :too: :too:
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

fLiP

^^ Postavio sam je da se ne zagubi.
Stavio si je ti na pravo mesto. Vec sam ti rekao da se o tome pricalo pa sam ovo prebacio ovde jer je ipak posao za po kuci i da se ne zagubi tema. Ona tema treba da se procita cela da bi samo shvatio koju polir pastu da uzmes. ;) A i ja da ne pravim off topic. :)

fica8

hvala puno vuk...  :respect:
mada cu ja prvo da odem do mog druga koji to radi ko zna koliko dugo pa da pamtim i ucim.....

Malivuk612

ZABORAVIH NAJVAZNIJU STVAR...

NE SMETE DA DRZITE MASINU NA JEDNOM MESTU, SPRZICE LAK... ZNACI, STALNO KRETANJE

I,ja sam Nikola  :mad:

:bigl:

Dogac

Citat: Malivuk612 poslato 17.12.2008. - 22:52
ZABORAVIH NAJVAZNIJU STVAR...

NE SMETE DA DRZITE MASINU NA JEDNOM MESTU, SPRZICE LAK... ZNACI, STALNO KRETANJE

I,ja sam Nikola  :mad:

:bigl:

Znaci da je premestamo iz podruma u supu pa u kucu i tako...je li vuk??   :rotfl: :rotfl: :rotfl:
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

Nikola_G

I ja sam Nikola,a zovu me mali Vuk caletovi ortaci,jer mog caleta zovu Vuk iako se ne zove tako  :OT:  :rotfl:

A jedva cekam prolece,odem kod babe moje, u dvoriste,i ceo dan sredjujem auto, pranje sedista,tepiha, patosnica, poliranje, eeeee  :place: kad ce da ode zima....

Exception®

Ja imam i dvorište i babu ali zimi auto perem u perionici :lool: :lool: :lool:. Leti sam u dvorištu kod mene u kući (baba je u prizemlju) :rofl: :rofl: :rofl:
ΕΛΛΑΣ

Malivuk612

Citat: Nikola_G poslato 17.12.2008. - 23:00
I ja sam Nikola,a zovu me mali Vuk caletovi ortaci,jer mog caleta zovu Vuk iako se ne zove tako  :OT:  :rotfl:

A jedva cekam prolece,odem kod babe moje, u dvoriste,i ceo dan sredjujem auto, pranje sedista,tepiha, patosnica, poliranje, eeeee  :place: kad ce da ode zima....

a mene mesaju zbog prezimena.. mada me cesto i pitaju "Ti se zoves Malivuk?  :oo:"   :rotfl: :rotfl: :rotfl: sry za  :OT:

Citat: Dogac poslato 17.12.2008. - 22:57
Znaci da je premestamo iz podruma u supu pa u kucu i tako...je li vuk??   :rotfl: :rotfl: :rotfl:

pa, najpozeljnije je da stoji upaljena ukadi dok se kupas, al dobro...

Citat: Nikola_G poslato 17.12.2008. - 23:00

moj slucaj...  :yeah:

Citat: Exception poslato 17.12.2008. - 23:14
Ja imam i dvorište i babu ali zimi auto perem u perionici :lool: :lool: :lool:. Leti sam u dvorištu kod mene u kući (baba je u prizemlju) :rofl: :rofl: :rofl:
:lool: :lool: :lool: loodak...

fica8

nemo se ljutis vuce......

Malivuk612