Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Styling & I.C.E. linkovi

Započeo Cici, 05.04.2008. - 16:24

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Dogac

Citat: Exception poslato 10.04.2008. - 12:59
Rešeno, a za tu čudesnu spravicu nisam čuo a mrzelo me sve da čitam... Naći će se neka dobra duša da ti objasni :D
Dok taj ne objasni fala ti za skraćivanje!  :celb1: :celb1:
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

Click

Ne verujem da ima bas takav efekat. Radi verovatno na principu detekcije brzine pritiskanja pedal i onda ukoliko predje neku unapred zadatu brzinu pritiskanja, menadzmentu motora salje podatke da ubrizgava vecu kolicinu goriva. Da ovo radi, bilo bi u serijskoj opremi svih automobila, jer koji proizvodjac ne bi voleo da mu auto trosi 15% manje i da ima brzi odziv na gas.. :write:

Dogac

U pravu si,tako i ja razmišljam. Kakva sve čuda neće izmisliti.
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

Cici

.

Exception®

ΕΛΛΑΣ

Exception®

http://www.pikec-tuning.com/

CitatOve godine smo počeli da se bavimo i izradom KIT CAROM ili drugačije rečeno replike automobila. Za sada smo nabavili 2 veoma zanimljiva modela: DODGE VIPER RT CABRIO i PORSHE CARERA 911 TURBO LUK. DODGE VIPER je san velikog broja zaljubljenika automobila, pa ako želite da imate takav automobil obratite se nama jer mi imamo kompletnu karoseriju od armiranog poliestera koja se veoma lako, uz dosta truda može montirati na neki veći automobil (npr. FORD GRANADA ili SKORPIO). PORSHE CARERA je veoma lep sportski automobil i nije nedostižan. Veoma lako se montira armirana karoserija od poliestera na šasiju od BUBE, pa ako želite da imate takav automobil Vi nas pozovite da se dogovorimo.
:doh: :gun: :cekicem: :bat: :celb1: :celb1: :celb1:
ΕΛΛΑΣ

Alhemičar

Voleo bih da nabavim ponesto iz kolekcije original dodatne opreme,sto je kolega Click stavio jos na pocetku topica : komplet radio+cd-sarzer,jednu finu kuku za vucu,krovni nosa+aerodinamicni krovni kofer..to je od realno potrebnih stvari..a od nerealno potrebnih : Dvd za zadnju klupu,bluetooth konekcija za mob.-hand's free..i to bi bilo to.Nesto moram uzeti ili cu poludeti..ali pitanje je sta!  :doh:    :laugh: 
Mislim da moj auto ima jos nesto osim dobrog izgleda.

sasha

Evo jos jedan zgodan sajt sa orig. dodatnom opremom. Uzmes part no. i narucis.

Click

Original Renault brosure dodatne opreme

Renault boutique

Dogac

IsNoGood

Opet si zaboravio gde si parkirao?!  :celb1:

Dogac

Click

Nesa-laguna