Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Styling & I.C.E. linkovi

Započeo Cici, 05.04.2008. - 16:24

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Cici

Još da nije tako buđava slika... :mad:  klik
.

Exception®

Cici, nemoj molim te :( Nisu nikakve štopaljke...

Inače zaboravih taj link :tup:

http://www.reichhard-motorsport.com/
ΕΛΛΑΣ

Cici

Pa da, vidim da su loše, ali reko ajd možda je do slike. Ništa drugo još nema u nabavci... :place:
.

Exception®

Ta mani se toga, neće nikako izgledati. Sledeći put kada se vidimo, rešim ti ja "problem" za 5 min. a izgledaće 100 puta bolje ;)
ΕΛΛΑΣ

Cici

.

Exception®

Nisam ti kupio, ali imam super rešenje. Isprobano u praksi i strava izgleda. Rešenje se zove "Motip" ;)
ΕΛΛΑΣ

Cici

Ja bih ipak LED, u tome je caka. :)
.

Exception®

Ma znam ja šta bi ti, ali prvo kupi kuče pa onda muziku :celb1:. Šalim se, naravno. Znam da bi led, ali mislim se ćeš zas*ati auto sa tim. Po meni, bolje ne...

Nisi ni svesna koliko moćno može da ti izgleda auto da sve prefarbaš samo crnim "Motipom" a da rikverc svetla ostaviš bela. Ja sam to radio na crvenom autu sa crvenim sprejom. Efekat je bio :oo:

Evo ti ova varijanta, ako ti bolje izgleda :nezna: . Meni se ne sviđa, totalno mi je bezlično...

ΕΛΛΑΣ

Click

Od ovoga su samo gori lexusi  :doh:

Exception®

Citat: click poslato 07.04.2008. - 14:55
Od ovoga su samo gori lexusi  :doh:

Potpisujem, ali opet sve je stvar ukusa...  100 žena-200 si*a :rofl:

'oće to ponkad u mesecu :pms: :lool:
ΕΛΛΑΣ

krckoZG

Citat: Exception poslato 07.04.2008. - 03:43
Evo ti ova varijanta, ako ti bolje izgleda :nezna: . Meni se ne sviđa, totalno mi je bezlično...

uff, ne lezi mu ovo nikako  :doh: :doh: izgleda kao
da mu je razbijeno stop svjetlo
IMHO nisam jos vidio da mu ista od tih aftermaket
stopova dobro stoji
RKH

Cici

Pa ne bih ni ja te kupila sigurno. Nadam se da će se pojaviti neki lepi. To mi je ionako na dnu spiska. Prvo zaista mora doći muzika, joooojj!!! :hura:
.

Click

Dogac

Zna li ko kakva je sad ovo prevara?Ja za ovo nisam nikad čuo...  :nezna:

KLIK

P.S. Kako da preimenujem ovaj link da ne bude ovako gloopo dugačak???  :fucka:
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

Exception®

Citat: dogac poslato 10.04.2008. - 07:50
P.S. Kako da preimenujem ovaj link da ne bude ovako gloopo dugačak???  :fucka:

Rešeno, a za tu čudesnu spravicu nisam čuo a mrzelo me sve da čitam... Naći će se neka dobra duša da ti objasni :D
ΕΛΛΑΣ