Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Poklopac otvora za sipanje goriva

Započeo filo, 02.01.2010. - 10:56

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

filo

Interesantno ali neko je pokusao da mi krade gorivo ..  Nije uspeo da otvori poklopac ali je uspeo da ga zezne .  Sada stoji krivo i nemoze dobro da se zatvori .
Polomljen je prihvatni mehanizam .

Hmm  Dali je neko  Menjao pomenuti mehanizam.  

Cena ?    :blink:
ALP & Net Radar DSP2  Valentine ONE

filo

Dialogys ?    Cena ?    Ima li neko cenu ?

fLiP

Obrisan :OT:

Da li je to ona spirala-mehanizam koja se koristi za zakljucavanje vratanca (poklopca) rezervoara? ne cepa.

filo

Citat: fLiP poslato 11.01.2010. - 03:03
Obrisan :OT:

Da li je to ona spirala-mehanizam koja se koristi za zakljucavanje vratanca (poklopca) rezervoara? ne cepa.

U pitanju je mehanizam poklopca .  Vratanca su kriva  .  Zakljucavanje radi ..  Pronasao sam u Dialogysu cenu .. 174kn  

Koliko dodje 174 kn ? :nezna:

mire

^^ Nešto preko 20€. Obrati pažnju, cene u mojoj verziji dialogys nisu tačne. Otprilike, cena u kunama je u stvari u dinarima...

Exception®

Grubo, dodaj 0 na kraju i dobićeš cenu u dinarima. U Dialogys u servisu kod mene cene isto nisu tačne. Kad izvučem kat. br. onda vidim pravu cenu nekog rezervnog dela na renault.net preko tokena :wink:
ΕΛΛΑΣ

filo

Narucio sam.  40e je u NTD centru

filo

Citat: filo poslato 27.01.2010. - 00:23
Narucio sam.  40e je u NTD centru

Na kraju je kostala 25 .  + za NTD centar  :cancan:

Treba mi sad nalepnica koja ide unutra.  Oznaka za vrstu benzina  .   Sipace mi neko loz ulje .  :fiju:  :bat:  Fuj

Exception®

Poruči nalepnicu preko nekog servisa. Postoji kao rezervni deo :ok:
ΕΛΛΑΣ

filo

Citat: Exception poslato 18.02.2010. - 20:24
Poruči nalepnicu preko nekog servisa. Postoji kao rezervni deo :ok:

Interesantno.   Probao sam da odlepim staru .    Bas cu da pitam

simke_08

Zanima me mehanizam za zakljucavanje poklopca rezervoara, posto exspression oprema izgleda ne poseduje zakljucavanje rez. rec je o Clio 3, zanima me gde to moze da se nabavi, koja je cena i da li bi mogao bilo koji elektricar da mi namesti i spoji sa centralnim zakljucavanjem..??  :kez:

Marko_SD

I meni je neko pokusao da otvori poklopac od rezervoara na parkingu. Nije u tome u potpunosti uspeo, ali mi je polomio par drzaca plastike (kako na vratancima, tako i kod mehanizma za zakljucavanje), tako da se sada poklopac klima. Zanima me koliko kosta zamena celog mehanizma...znaci poklopac rezervoara zajedno sa mehanizmom za zakljucavanje...Hvala unapred.
Auto je Megane 2 ( 2003. godiste ).

strangersr

da si prikljucim i ja ovdje, nadam se da nisam promasila rubriku...
nama su na benzinskoj pumpi "otkinuli" vratanca od rezervoara.. eto, slucajno. :nezna:  da ne grijesim dusu, izvinuli su se! elem, trazili smo po auto otpadima u okolini, ali nismo nasli ni jedno adekvatno. novo je, koliko smo dobili informaciju, 6.050, pa bismo trebali da odemo ovih dana da nam to zamijene. kaze lik u servisu da je to kompletna ta brava za zakljucavanje sa poklopcem (valjda se to tako i prodaje, iz jednog dijela). za sada je fiksirano metodom "uradi sam".

simke_08

Malo pre ceprkao oko mehanizma za zakljucavanje vratanca od rezervoara i vidim da je vec neko tu nesto radio. Dzek nije bio spojen, tj mehanizam nije bio prikljucen pa nije ni zakljucavao.
Spojio i vidim da ne radi mehanizam, ne spusta spiralu.. Izgleda da je motorcic crkao ili je los osigurac/nema ga ( nisam mogao da nadjem da li postoji za to osigurac i koji je )
Na kraju vidim da je neko ranije polomio oko 1-2 cm te spirale, pa i da radi mehanizam kada bi ga zakljucao ne bi se dovoljno spustilo da ga zakljuca. Videcemo kako cemo resiti problem.

Law

I meni ne funkcioniše zabravljivanje poklopca rezervoara. Kako se dolazi do motorića koji pokreće zabravljivanje? Hteo bih da ga pogledam, verovatno je unjemu problem.