0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Veliki pozdrav za forumase. Evo posle dugog citanja da se i ja javim s mojim problemom. U pitanju je klima na laguni 2 1.9 dci 2003. god. Prvo je pocelo da steka grijanje na vozacevoj strani,nece da grije,ali ponekad bi u voznji ukopcalo i bilo bi grijanja,dok je na suvozacevoj strani radilo normalno. Odjednom se desilo da ne greje ni jedna ni druga strana. Skidao sam motorcic klapne sa vozaceve strane,probao na akumulator i radi. vratim nazad,opet isto. Skinem ponovo i ne vracajuci ga na klapnu,kad dam kontak on pocne sam da vrti i tako mozda 2 kruga i stane. i tako stoji dok opet ne ugasim auto i ponovo upalim,i opet pocne da vrti 2 kruga i stane. medjutim,klapnu okrenem rucno i dobijem grijanje. Da li je imao neko sl. problem i kako rijesiti?Da li motorcic klapne treba tako da radi-ili ka d mijenjamo visinu temp. na displeju treba da vrti suprotno?Da li klapna i ma svoj neki hod,napred,nazad,ili se vrti u krug?- jer kad okrenem rucno vidim da moze da se okrece u krug? Da li je kod Lagune kao i kod Twinga kako kaze Crni Gruja,motorcic desne strane klime na lijevoj strani?
Da li motorcic klapne treba tako da radi-ili ka d mijenjamo visinu temp. na displeju treba da vrti suprotno?
Da li klapna i ma svoj neki hod,napred,nazad,ili se vrti u krug?- jer kad okrenem rucno vidim da moze da se okrece u krug?