0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Imam dosta cudan problem kod Clia. Klima je digitalna, i kada recimo podesim temp na minimum radi normalno, uduvava relativno hladan vazduh (kompresor ugasen), onda podesim temp na maximum i jednostavno nastavlja da duva isti takav hladan vazuh. E, onda skinem kontakt, pa dam kontakt i onda pocne da duva bas vruc vazduh, kako bi i trebalo. Onda kada spustim na minimum temp nastavi da duva toplo. Skinem kontakt, vratim, onda duva hladno, kako je i podeseno. To je generalno problem. Dakle grejanja ima, ali nekim precicama koje su imprvizacija. Ok, moguce da je neki od step motorica na klapnama prljav, ali onda mi je logicno da ni u kom scenariju ne bi radilo. Ovako ispada da kada je sve pod kontaktom u hodu nece da podesava klapnu za grejanje/hladjenje, a kada se skine kontakt i vrati onda hoce. I da, u servisnom uputstvu nisam mogao da nadjem koji je motoric za sta, nisu koliko sam provalio to u detalje opisivali. Na dijagnostiku u principu mogu da odem kad hocu, ali zadnji put kada sam kacio nije nista prijavio.Druga stvar je sto imam onaj smrad iz vent sistema, verovatno od gljivica. Spucao sam celu onu bocicu sredstva za dezinfekciju, ali nije dalo velikog efekta. Isparivac sam nekoliko puta prskao asepsolom po 20-ak minuta, sve se cedilo kroz onu cevku na put, ali ni to nije puno pomoglo. Ima li neko ideju sta bi jos mogao, sem da rascupam ceo sistem pa da ribam.