Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Test: Renault Fluence - 1.6 16V Dynamique

Započeo Storia, 02.02.2010. - 18:52

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Storia

Možeš imati oči a i dalje biti slep

Nikola8

Evo i moje misljenje o Fluenci,bazirano pre svega na uporedjenju sa Berlinom!

Primetno je da na zadnjoj klupi ima vise mesta,i da je prtljaznik veci,sto je normalno s obzirom na nesto vecu duzinu vozila!Sto se tice vizuelnog izgleda,takodje je primetno,da je mnogo dopadljiviji izgled u odnosu na predhodne serije megana sa klascnim prtljaznikom t.j sa cetvoro vrata,i to je napredak,s obzirom da je Renault pomalo ''lutao'' sa izgledom ovakvih automobila!

I tu se,po mom skromnom misljenju,zavrsavaju,nazovi,prednosti!

Mane,u odnosu na Berlinu,su pre svega menjac kod benzinca 1.6 16V!Naime,bez obzira na nivo opreme,nema menjaca sa 6 brzina,a ovaj petostepeni me bukvalno razocarao!Mnogo neprecizan,mnogo duzeg hoda u odnosu na ovaj sa 6 brzina!Prednja sedista znatno kraca i neudobnija u odnosu na Berlinu,kljuc umesto kartice :fiju: :tup:,mnogo duze i ruznije rucice na kojima su prekidaci za svetla i ostalo,i tako postavljen prednji stub vetrobrana koji veoma otezava pogled sa strane!

Sve u svemu,po meni losiji izbor od Berline,bar za 10%!

Mi stvaramo automobile!