Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
A

Plastično krilo

Započeo a.slobodan, 10.01.2013. - 14:22

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

a.slobodan

Dragi forumasi,
potrebno mi je prednje levo krilo (blatobran) u beloj boji sa bocnim migavcem za Renault Megane II. Pozeljno je da mogu odmah da ga zamenim. Imate li predloga i ponuda?
Pozdrav

a.slobodan

Ljudi nasao sam novi blatobran levi za reno megan II za 4000 din,a u ovlascenomservisu je oko 170e. Ima li neko iskustva s tim? Sta kazete za ovoliku razliku u ceni?
Pozdrav svima

Cherokee

To si verovatno nasao turski deo. Bolje resenje je kupovina polovnog blatobrana umesto tog.
while(!asleep()) {sheep++;}
Life is too short to remove USB safely.
Bolje biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.

a.slobodan

slazem se, ali nije lako pronaci polovni deo u boji auta.nema tako puno polovnih delova kao sto mi se u pocetku cinilo

Dorosenko990

Puklo mi je vozacevo krilo imao sam kacenje na parkingu ima li neko savet dal da varim i da se farba ili sta da radim.....7cm je puklo odprilike -.- hvala unapred

mire

Citat: a.slobodan poslato 14.01.2013. - 12:37
slazem se, ali nije lako pronaci polovni deo u boji auta.nema tako puno polovnih delova kao sto mi se u pocetku cinilo

Bolje je da kupiš i polovan u pogrešnoj boji, nego turski u osnovnoj.

direstraits

Turska proizvodi originalne. :zubo: Samo treba vidjeti da li je odgovarajuca vrsta plastike, oni najjeftiniji pucaju zimi pri svakom dodiru, za razliku od originalnih koji su fleksibilni i na nizim temperaturama.

mire

Dobro, znaš valjda na koje turske sam mislio. ;D

jajajaja

Ma nikako te kineze turke itd, samo original, ja sam kupio kineski retrovizor i opasno sam se pokajao. Majstori za sat vremena nisu uspeli da nameste pa sam otisao kuci i potrosio jos sat vremena da ga namestim kako treba. I ne samo da zabice nisu imale veze sa zivotom nego landara go blesav. Verovatno ce original biti skuplji 20-30% (polovan( ali bi bar u beloj boji trebao da mozes da nadjes,