0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
svimaPropevale mi kocnice posle puta na more (do CG preko Bosne), vreme im i bilo, treba da se menjaju, pa sam sada u nedoumici koje pazariti i koliko para dati.U redu, znam koliko para imam, ali koliko mi treba da kupim normalne plocice i koje. Ipak sada kada ih menjam i kupujem, ne bih da placam "Muzicki dinar" i da mi cvile i gude na uvce, nego nesto da lepo koci. Jer ako mi zacvile ima da odem na Avalu i spalim ih za tren pa opet kod majstora, a to mi nije previse isplativo. Ovako da sada dam koju stotku preko mi nije problem. Naleteo sam na dve varijante, jedne su "neke" za resoa i kostaju oko 1100-1200din, a druge su valjda Bendix i one su oko 1900 din. Nije mi problem i malko preko toga, pa bi mi dobro dosla pomoc i neki tip ako imate. Usput hocu i ulje da promenim, sta staviti Motul, Elf, ..., dot4 ili dot5.1, ovo mi je prvi reno, pa sam neukusan, mislim neiskusan.Kolica su Renault Clio II 1.4 16V 2003 godiste.Fala vi unapred!
svimaPropevale mi kocnice posle puta na more (do CG preko Bosne), vreme im i bilo, treba da se menjaju, pa sam sada u nedoumici koje pazariti i koliko para dati.Usput hocu i ulje da promenim, sta staviti Motul, Elf, ..., dot4 ili dot5.1, ovo mi je prvi reno, pa sam neukusan, mislim neiskusan.Kolica su Renault Clio II 1.4 16V 2003 godiste.Fala vi unapred!
Koliko ti je prešao clio?
Ja stavih origi Renault plocice, one iz zute kutije.. Cena oko 50-ak evra za Megy, taman... Samo elf ulje, samo te ne kapiram, sto pominjes DOT 4.. Mislim da u Renaulta ide DOT 4 kociono AT ulje