Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
L

Koje diskove i plocice?

Započeo Lence, 15.09.2008. - 14:13

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

bingo

koliko sam ja upoznat valeo je medju najvecim firmama pratece opreme i rezervnih delova za vecinu marki automobila cemu sumnja. ili je neko popio debelu kopiju

ljudi kazu da si los kada prestanes da se ponasas, onako kako njima odgovara

IsNoGood

Da valja nesto taj tvoj VALEO ne bi se ugradjivao samo u Francuze  :zubo:

Elem, stavljeni novi diskovi i plocice, izvestaj kada se malo izlizu...
Pretpostavka je majka svih zajeba!

RS TEAM

Valeo je ogromna i ozbiljna firma i ja sam ih uzimao u XM koji je tada imao ugovor sa fabrikom, znači nema sumnje, sigurno nisu divča.
E sad to je bilo pre 7-8 godina, moguće da su promenili materijal pa su sad dobre
Mislim da ima skoro 15g kako valeo pločice nisu u prvoj ugradnji u francuzima
Renault Clio III Sport 8:47.48
VW Golf R32 8:49

bingo

Citat: IsNoGood poslato 29.07.2010. - 11:25
Da valja nesto taj tvoj VALEO ne bi se ugradjivao samo u Francuze  :zubo:

moj je turcin i ima lucas kocaljke i kad koci dere kozu sa lica   :yeah:  :rotfl: :rotfl: :rotfl:

ljudi kazu da si los kada prestanes da se ponasas, onako kako njima odgovara

IsNoGood

Ma ja nisam ni znao da Valeo pravi kocnice.  :o:

trikosm

Ljudi presao sam preko 1000km sa nocim RH plocicama i mogu vam reci da sam se rezocarao.  :banghead:

One vise cvile nego one stare sto su bile na njemu. Ja sam cuo da treba da predje neki broj km da one legnu, ali mislim da je 1000km i vise nego suvisno.

Dal da idem da reklamiram ili je to tako? Sta da radim?  :nezna:

IsNoGood

I ja obecah izvestaj. Presao sam nekih 700km sa ovim kocnicama, iako smatram da ce im trebati jos malo da skroz "nalegnu" kako treba za sada sam vide nego zadovoljan. Testirane su na Ibarskoj magistrali i nisu pokazale znake popustanja ni posle nekoliko vezanih jakih kocenja  :too:

IsNoGood

Nema sta tu majstor da zezne, odvrnes i skines stare, stavis nove i zavrnes nazad  :zubo:   Na zalost, i ovde je koliko para toliko muzike...

djstevan

Sto znaci da su onda najskuplje i najbolje. A koje su to i koliko kostaju  ??? Ove koje si ti stavio ??? U krajnjem slucaju kad vec stavljas kocnice stavi najkvalitetnije da te ne  :banghead:

IsNoGood

Daleko od toga da su ove sto sam ja stavio najbolje i najskuplje, pre bih rekao da su negde mlo iznad proseka, ako se prva ugradnja uzme kao prosek.  :write:

trikosm

Citat: sagittarius82 poslato 03.08.2010. - 08:59
da ga ebes brate :((( ljudi se bave time itd i niko ne zna mislim na ove u radnji a sigurno i majstori znaju..zasto ne preporuce stvarno neke valjane jbg

Pa ja sam ih pitao, koje imate, sta peporucujete. Oni kazu imamo orginal i ove Roadhouse zamenske, kazu stvarno su odlicne. Jbg ja reko daj te zamenske ako su dobre kao sto kazete.

Kad ono medjutim...   :banghead:

RS TEAM

A jbg. a pisali smo ti šta da staviš :write:

ddacha

Zašto niko ne pominje Delphi pločice i diskove? Ima li neko iskustvo sa njima?

RS TEAM

Imao sam Delphi na kolima, odlično su kočile, tp je bez greške al se dešavalo kod njih da nekad pisnu (nisam merodavan, maltretiram kočnice)
Slobodno ih stavi za normalnu vožnju su extra

pmilovanovic

Nisam video da neko spominje TRUSTING,ALIED NIPPON,RODHAUS koje su kod nas popularne odnosno zastupljene a njih i prodaju i EURO07 koji su i kod nas u grad dosli. :cancan: