Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Kocnice, diskovi, dobosi, plocice, pakne i ostali kocioni elementi - opsta tema

Započeo Miki, 27.12.2009. - 16:18

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Ivan037

SasaLaguna95

Pa to je to 296/300mm
Mislio sam da su ovi buseni veći, bar tako vizuelno izgledaju
Našao sam na netu da se to može kupiti u radnjama..300mm diskovi za felne 16"
Znaci ne bi dobio nista sem ljepšeg izgleda i malo boljeg hlađenja diskova...
My car = My rules !

Ćimo

SasaLaguna95

My car = My rules !

Ćimo

Ja jedno ti drugo teras...
Blentav sam ja sto se uopste ubacujem u diskusiju

SasaLaguna95

Sta uzeti za zadnje diskove, L3
Takodje i pločice...
Za cijenu u evrima samo prepolovite...

My car = My rules !

mire

Za GT, jel? Tebi trebaju ovi zadnji diskovi od 320mm. Izgleda da nisi obratio pažnju na dimenzije pa si okačio cene i za 300mm.

Odgovor na pitanje - Ate diskovi (24.0111-0173.2), Ate keramičke pločice (13.0470-7251.2).

SasaLaguna95

Da, da za GT
Ček kako zadnji 320mm
Zar nisu prednji 320 a zadnji 300mm?
Hvala za savjet, pretpostavio sam da je ATE najbolji, vidim i poljaci u grupi ih hvale najviše i preporučuju
My car = My rules !

mire

Pardon, moja greška.

U svakom slučaju, kodovi su oni koje sam ti poslao. Ako ne grešim, diskovi su tu negde oko 200€ (par, sa ležajevima), pločice oko 60€ (set).

Edit: Vidim da među ovim tvojim cenama piše oko 150€, ali ne znam da li je to cena za komad, ili par.

SasaLaguna95

Dobre si kodove poslao

Cijena je za komad 305km ili 150e
I to je najjeftinije sto postoji, možda još malo da mogu izvući popusta
(Na slici diskovi izgledaju kao da imaju sivi premaz preko glavcine) to bi stvarno volio da je tako, jer ovi fabrički a i SNR koji su zamjenski pordjaju nakon 10dan
Jedino sam vidio da TRW ima crni premaz

Evo cijena I pločica obične i keramičke
Keramičke su oko 90e set

My car = My rules !

mire

Skupe su vam te cene, baš... Video sam za diskove da su oko 11.500 dinara komad u Srbiji. Pločice sam platio mislim 55€ pre oko 3 godine...

Diskovi jesu sivi i ne rđaju. Kod mene su bili više od 2 godine pre prodaje automobila i nisu ni malo zarđali.

SasaLaguna95

Jbg to su te cijene, jeftinije teško da ima..
Kod vas u Srb su opet neke cijene prihvatljivije nego kod nas..
My car = My rules !

nemanjam90

TRW je izuzetno dobrog kvaliteta, mnogi njih preporučuju pre ATE. Na jednom autu stavio ATE diskove i pločice, savršeno je kočio, ali je toliko škripao da je to nenormalno. Pitanje je kvalitet ATE-a koji stiže kod nas na tržište.

SasaLaguna95

Znam to sve, da se ovi poznatiji proizvodjaci više kopiraju kao i sa uljem sto se radi

Za TRW sam vidio da ih dosta ugrađuje, međutim ovaj kolega sto uzimam dijelove kod njega nekad je držao ovlasteni servis za Renault, kaže da sve preko 250-260mm TRW nije toliko kvalitetan, počne tresti i pokrivi se
Sad koliko je to tačno, ne znam jbg
My car = My rules !

mire