Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Utisci voznje: Kangoo 2

Započeo Exception®, 08.04.2008. - 03:07

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Exception®

Što samo znači da nije praktičan kao Kangoo. Nema karavan, ali ima teretni kratki Megane :p :p :p :vidiga1: :vidiga1: :vidiga1:
ΕΛΛΑΣ

Click

Nije teretni, vec Societe model. Uostalom, ima i Clio III societe (ili van, ako ti je lakse)  :p  :vidiga1: :vidiga1: :vidiga1:

Dule

Citat: Click poslato 31.07.2008. - 23:21
Zato sto moj karavan nema teretnu verziju, kao Kangoo  :p

Novi Kangoo se kotrlja na istom podvozju kao Megane i Scenic, a Ex gleda civilnu verziju tako da to nema veze sa teretnjakom...ja Kangoo dozivljavam isto kao i Megane Grandtour i Scenic...dakle prakticni obiteljski auto.

Click

Znam da je na istom podvozju, ali imas lepo i klasicnu teretnu verziju na istom tom podvozju, sa istom tom karoserijom.

Dule

Citat: Click poslato 31.07.2008. - 23:27
Znam da je na istom podvozju, ali imas lepo i klasicnu teretnu verziju na istom tom podvozju, sa istom tom karoserijom.

To je istina...Ex kupi takvoga i onda mozes pokrenuti i neki biznis na futoskoj pijaci. :laugh:

Alhemičar

Citat: Dule poslato 31.07.2008. - 23:30

To je istina...Ex kupi takvoga i onda mozes pokrenuti i neki biznis na futoskoj pijaci. :laugh:

:rotfl:   :celb1:   Ne vredi,zakasnio je..bas danas je bila licitacija za tezge na futoskoj,koliko sam razumeo za naredne 4 godine   :wtf:   Ali ima Ns jos dosta pijaca.   :laugh:
Mislim da moj auto ima jos nesto osim dobrog izgleda.

Exception®

:evil: Samo se vi sprdajte, Click pogotovo :fucka:

Citat: Click poslato 13.04.2008. - 22:30
Sto se tice cene, normalno je da je skuplji jer je na platformi koja je mnogo ozbiljnija nego prethodna, slozicete se.
Video sam pre jedno 7 dana jedan na BG table, ali ga nisam slikao i jako, jako mi se svideo.
Dalje, sto se tice motora, bice da mu je prava mera 85 ks. Vozio sam prethodni Kangoo sa tim motorom i sa njim on ide bas onako neocekivano dobro, cupa iz krivina i sto bi rekli trkaci, "povlaci k'o iz podruma". Samim tim, za ovu sasiju je sasvim adekvatan, siguran sam.
Sto se tice velicine, mislim da ce uskoro biti predstavljena i skracena varijanta, ispravite me ako gresim..
Sve u svemu, ne bih imao nista protiv da ga vozim u slobodno vreme - znaci bicikl, izleti i sl..  :wavey:

Khm, khm :fucka:

A kada ga kupim, onda ću samo da vam se  :beee: :beee: :beee: :p :p :p :bigl:

Ne sekirajte se za mene i moj posao. Nisam pijačar, imam ja pametnija posla ;)
ΕΛΛΑΣ

Click

Ja i dalje stojim iza svojih reci, mislim da je auto dobar, i da bih ga vrlo rado vozio u slobodno vreme.

Alhemičar

Citat: Exception poslato 31.07.2008. - 23:41
:evil: Samo se vi sprdajte, Click pogotovo :fucka:

A kada ga kupim, onda ću samo da vam se  :beee: :beee: :beee: :p :p :p :bigl:

Nama je drago sto ces da ga kupis..onda cemo svi moci da stanemo kad budemo isli u fabriku u Sloveniju!   :laugh:
Mislim da moj auto ima jos nesto osim dobrog izgleda.

Exception®

Citat: Click poslato 31.07.2008. - 23:44
Ja i dalje stojim iza svojih reci, mislim da je auto dobar, i da bih ga vrlo rado vozio u slobodno vreme.

Ahaaa, to je fora. A inače auto voziš dok operišeš :rofl: :rofl: :rofl:?
ΕΛΛΑΣ

Exception®

Naravno. I ja sam optimista i ako treba, pijačariću sa NOVIM Kangoo-om, a tako ću i postati milioner. Eto, nek' se zna :beee: :lool:
ΕΛΛΑΣ

Click

Ne, kakve to veze sada ima?  :zubo:
Mislim da je odlican za slobodno vreme, za bicikl, izlete, za male privatnike koje jednim autom ubijaju dve muve.. Nista novo, vec vidjeno kao Renault Express, Peugeot Partner/Berlingo, mada je ipak pravi rodonacelnik klase Fiat Giardinetta.
Simca je pocetkom 80-ih imala svoj model Rancho, Fiat je uveo Fiorino krajem osamdesetih..

Exception®

Shut up, all of u! Sad baš oftopičarimo, svi :evil:! Ja ću kupiti ono što najviše bude odgovaralo našim potrebama i tačka! Kome se sviđa, drago mi je, kome ne, zaboli me :beee: :zubo:
ΕΛΛΑΣ

Click

Sta god da kupis, tvoj (vas) je izbor i uzivaj.

Marko Os

Tako je. I budi siguran da neces ubrzati za 13 sec nego ipak malo brze, pa sta god oni pisali na svojim stranicama. :zloca:
A za plin se javis meni i rijesimo neki GB samo za tebe. :too:
Ušveckoj ladno, al standard