Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Utisci voznje: Kangoo 2

Započeo Exception®, 08.04.2008. - 03:07

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Exception®

Citat: Marko Os poslato 01.08.2008. - 10:52
Tako je. I budi siguran da neces ubrzati za 13 sec nego ipak malo brze, pa sta god oni pisali na svojim stranicama. :zloca:
A za plin se javis meni i rijesimo neki GB samo za tebe. :too:

Može prijatelju  :yeah: :ziveli:
ΕΛΛΑΣ

Exception®

Uh drugari, pomagajte... U salonu se raspitivao za Kangoo-a... Vlasnik mi reče da ga ne uzimam sa benzinskim motorom, takav auto samo dCi. Posle od prodavca čujem da su išli sa jednim dCi-jem (85 ks) u HR, da je iznad 130 km/h bučan za medalju i poznavajući mene i moj stil vožnje, kaže mi da to nije auto za mene :o: :nezna:. Uzgred, reče mi da su pobili pola flore i faune u Slavoniji sa njegovim kutijastim oblikom :rotfl: :rotfl: :rotfl:... Sad razmišljam o Meg-u II limuzini Extreeme 1.6 16V. Košta nepunih 15.000 € ali nema sitnica koje život znače i na koje sam navikao (tempomat, muzika na volanu i sl.) :evil:.

:help: :help: :help:
ΕΛΛΑΣ

Alhemičar

@ Exception : A da pogledas malo Nissan..recimo Nissan Note,mozda on ima tih high-tech stvarcica.Mislim da Renault trenutno nema ono sto tebi treba,a moze da se uzme za oko 15.000 eura.   :laugh:   Ako imas para,uzmi brate tog Megane-a,nemoj biti "sisi"    :rotfl:    :vidiga1:   ..cuj,nema tempomat i sl.,pa za 15.000 eura ni jedan auto iz te klase ga nema.   :ne:     
Mislim da moj auto ima jos nesto osim dobrog izgleda.

Exception®

JBG, moj auto iz niže klase ga ima. Ćaletov Clio II ima muziku na volanu... :hm1:
ΕΛΛΑΣ

Alhemičar

Citat: Exception poslato 17.09.2008. - 23:56
JBG, moj auto iz niže klase ga ima. Ćaletov Clio II ima muziku na volanu... :hm1:

A ima i moj Clio 2 muziku na volanu.Ocigledno da je Megane tako upakovan da sadrzi ono sto je najpotrebnije i najvaznije a ono sto je moglo da se ukloni tj. ono bez cega se moze preziveti je i uklonjeno kako bi se navukla sto niza i privlacnija cena..kontam.   :hm1: 

Svidja li ti se nesto od Nissana..za 15.000eura? 

Dule

Dobro ti kaze Clioman, Nissan Note bi ti mogao odgovarati.Meni se on isto svidja.

Exception®

Sviđa se i meni, nisam o njemu razmišljao :hm1: Ima li neko približan info o ceni :??:
ΕΛΛΑΣ

Alhemičar

Citat: Exception poslato 18.09.2008. - 02:29
Sviđa se i meni, nisam o njemu razmišljao :hm1: Ima li neko približan info o ceni :??:

Znam da pocinje od 14.000eura sa benzincem 1.4 i 88ks..imas jos i 1.5 dci sa 86ks (mislism da je on dosta skuplji) i 1.6 benzinac sa 110ks.Ovaj prvi 1.4 je za nijansu brzi od tvog Clia (13s do stotke) dok je 1.6 dosta brz..11s do stotke.  :)
To je ono sto se secam i sto sam dodatno pricitao iz cenovnika u casopisu,ali najbolje je da odes do Mastera i pitas fino,vrlo verovatno da se daje bar neki popust i za Nissan..pa nam javi,i mene bas zanima.    :yes:

Malo sam zbunjen oko jednog podatka..u casopisu stoji da je dugacak 4.2m a na sajtu stoji da je dugacak 4.0m.
Sta je tacno?   :??:  Ako je ovo drugo tacno a sve mi se cini da je ipak tako,ne znam sta ces to posebno dobiti sa Note-om,bar sto se tice prostora.    :nezna:   

Exception®

Citat: Clioman poslato 18.09.2008. - 14:02
Znam da pocinje od 14.000eura sa benzincem 1.4 i 88ks..imas jos i 1.5 dci sa 86ks (mislism da je on dosta skuplji) i 1.6 benzinac sa 110ks.Ovaj prvi 1.4 je za nijansu brzi od tvog Clia (13s do stotke) dok je 1.6 dosta brz..11s do stotke.  :)
To je ono sto se secam i sto sam dodatno pricitao iz cenovnika u casopisu,ali najbolje je da odes do Mastera i pitas fino,vrlo verovatno da se daje bar neki popust i za Nissan..pa nam javi,i mene bas zanima.    :yes:

Malo sam zbunjen oko jednog podatka..u casopisu stoji da je dugacak 4.2m a na sajtu stoji da je dugacak 4.0m.
Sta je tacno?   :??:  Ako je ovo drugo tacno a sve mi se cini da je ipak tako,ne znam sta ces to posebno dobiti sa Note-om,bar sto se tice prostora.    :nezna:   

TNX, mada nikad nešto nisam razmišljao o Nissanu u tako nekoj klasi. Deluju mi nedovršeno :nezna:. Ako bih uzimao nešto, onda bih uzeo 1.6 16V minimum. O dizelu ni ne razmišljam, ne dam toliku lovu samo zato što je dizel :nene:. Mislim da je 4,2 m. Pa Clio III je 4,0 m :nezna:. S obzirom na moj stil vožnje, nekako mi se Megane tu najbolje uklapa iako odstupa od moje prve zamisli :doh:
ΕΛΛΑΣ

Dule

Citat: Exception poslato 18.09.2008. - 17:51
TNX, mada nikad nešto nisam razmišljao o Nissanu u tako nekoj klasi. Deluju mi nedovršeno :nezna:. Ako bih uzimao nešto, onda bih uzeo 1.6 16V minimum. O dizelu ni ne razmišljam, ne dam toliku lovu samo zato što je dizel :nene:. Mislim da je 4,2 m. Pa Clio III je 4,0 m :nezna:. S obzirom na moj stil vožnje, nekako mi se Megane tu najbolje uklapa iako odstupa od moje prve zamisli :doh:

Ako ti treba funkcionalnost kakvu recimo imas kod Kangooa i Scenica, to kod Megane Sedana zaboravi.
On je velik i dugacak auto sa dosta mjesta za putnike, ali prtljaznik osim sto je velik nije i funkcionalan sa tim svojim malim otvorom...u njega stane hrpa manjih stvari, a nista vece. :)

Exception®

Ma znam druže, sve mi je jasno :evil:. Ni sam više nisam pametan. Nekako mi je Kangoo :wub: od svih
ΕΛΛΑΣ

Alhemičar

Citat: Exception poslato 18.09.2008. - 17:58
Ma znam druže, sve mi je jasno :evil:. Ni sam više nisam pametan. Nekako mi je Kangoo :wub: od svih

Posto volis da ga "ocepis" i preformanse su ti relativno vazne,onda zaboravi Kangoo,jer bi ti za preformanse u Kangoo-u trebalo dosta vise para od razmatranih 15.000eura.Imas 3 varijante..Megane sedane,Note i Clio Grandtour.   :yes:
Odluka i slatke muke su na tebi..     :hey1:

Dule

Citat: Exception poslato 18.09.2008. - 17:58

Ako vec razmatras Megane, razmatraj Grandtour koji je meni najljepsa verzija Meganea, a usput je i funkcionalan...ako ne vjerujes pitaj Clicka. ;)

Cagliostro

Citat: Dule poslato 18.09.2008. - 18:31

Ako vec razmatras Megane, razmatraj Grandtour koji je meni najljepsa verzija Meganea, a usput je i funkcionalan...ako ne vjerujes pitaj Clicka. ;)

A mozda Scenic?

To je najbolje resenje, jel tako Dule  :too:

danijelzg

Citat: Dule poslato 18.09.2008. - 18:31

Potpis ;)
GT je najljepsi a sigurno i najprakticniji Megane.
1 zapeta 9 de ce i   i gonjaj  :smoke: