0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tako je. I budi siguran da neces ubrzati za 13 sec nego ipak malo brze, pa sta god oni pisali na svojim stranicama. A za plin se javis meni i rijesimo neki GB samo za tebe.
JBG, moj auto iz niže klase ga ima. Ćaletov Clio II ima muziku na volanu...
Sviđa se i meni, nisam o njemu razmišljao Ima li neko približan info o ceni
Znam da pocinje od 14.000eura sa benzincem 1.4 i 88ks..imas jos i 1.5 dci sa 86ks (mislism da je on dosta skuplji) i 1.6 benzinac sa 110ks.Ovaj prvi 1.4 je za nijansu brzi od tvog Clia (13s do stotke) dok je 1.6 dosta brz..11s do stotke. To je ono sto se secam i sto sam dodatno pricitao iz cenovnika u casopisu,ali najbolje je da odes do Mastera i pitas fino,vrlo verovatno da se daje bar neki popust i za Nissan..pa nam javi,i mene bas zanima. Malo sam zbunjen oko jednog podatka..u casopisu stoji da je dugacak 4.2m a na sajtu stoji da je dugacak 4.0m.Sta je tacno? Ako je ovo drugo tacno a sve mi se cini da je ipak tako,ne znam sta ces to posebno dobiti sa Note-om,bar sto se tice prostora.
TNX, mada nikad nešto nisam razmišljao o Nissanu u tako nekoj klasi. Deluju mi nedovršeno . Ako bih uzimao nešto, onda bih uzeo 1.6 16V minimum. O dizelu ni ne razmišljam, ne dam toliku lovu samo zato što je dizel . Mislim da je 4,2 m. Pa Clio III je 4,0 m . S obzirom na moj stil vožnje, nekako mi se Megane tu najbolje uklapa iako odstupa od moje prve zamisli
Ma znam druže, sve mi je jasno . Ni sam više nisam pametan. Nekako mi je Kangoo od svih
Ako vec razmatras Megane, razmatraj Grandtour koji je meni najljepsa verzija Meganea, a usput je i funkcionalan...ako ne vjerujes pitaj Clicka.