0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
A mozda Scenic?To je najbolje resenje, jel tako Dule
Ako vec razmatras Megane, razmatraj Grandtour koji je meni najljepsa verzija Meganea, a usput je i funkcionalan...ako ne vjerujes pitaj Clicka.
Uglavnom diZLO kod mene vise nije dolazilo u obzir, samo F4R.
Potpisujem Tako je, ali toliko love nemam. Sve razmišljam... JBG, mislim da će na kraju cele sage, daće bog para i zdravlja, ipak biti Kangoo 1.6 16V. Ko kaže da takav auto ne može da se vozi onako kako ja vozim Je l' tako, Dule ?
Mozda ce mi se netko smijati, ali da sam na tvom mjestu razmislio bi i o Skodi Roomster.Sto se Kangoo-a tice nista ispod 1.6 16V jer bi te svaki slabiji motor u takvom autu samo frustrirao.
Iako volim Renault,ako bih ukljucio malo objektivnosti..onda se u potpunosti slazem sa ovim prvim (Roomster mi je cak i cudno lep auto ),a svakako se slazem sa ovim drugim za snagu motora,bar u nikolinom slucaju.
Kada bi svi mi kupovali auto razumom, a ne srcem Skoda bi sigurno bila jos vise zastupljena nego sto je jer stvarno rade dobre aute, a ne kostaju puno.Meni neke Skode bas nisu lijepe, narocito nova Fabia, stara Octavia dok mi je recimo nova Octavia OK, a Octavia Combi jedan od najljepsih karavana u klasi, a i Roomster mi se svidja.
Meni se nova Fabia generalno ne svidja,mada ponekad vidim neki bolje opremljen model (sa alu felnama) koji mi bude ok.Sto se tice Octavie takodje delim misljenje,ova "nova" mi je dobra i vozio bih je kao i Roomster,ali pre svega bih vozio Roomster,ima nesto sto me kod njega privlaci.
Prvo, Roomster mi se NIKAKO ne sviđa. Zadnji deo auta mi je kao "tuđ", izgleda mi kao da je auto sastavljen iz dva komada . Valjda zbog bočne linije prozora koje ne prate jedna drugu . Drugo, u obzir dolazi SAMO i ISKLJUČIVO :renault1: tako da... . Za motor se slažem. I onako planiram 1.6 16V minimum