0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
CenovnikSamo me zanima sta znaci "o"(opciono) a sta znaci "s"(standardno)?!I ja se neckam oko kangua
Nije mi jasno da bi uzeo Daciu prije nego Skodu...makar imala i Renaultovu mehaniku?Dacia ce jednog dana vjerojatno popraviti svoj image, ali meni je ona jos uvijek neprihvatljiva.Roomster se meni recimo jako svidja.Moj savjet ti je da jos ostavis Clia, bar jos godinu do dvije jer ces ga onda barem izvoziti i imat ce ga smisla prodavati.Sad ti je jos premlad, malo presao, a vrijednost mu je dosta opala posto auti najvise gube prve tri godine.Vozi ga jos 2 godine i nece mu znatno opasti cijena kao sto opadne u prve 3 godine.Ako planirate djecu, ona ne dolaze preko noci ...znaci prvo malo egzibicije, nekada se i to zna malo oduziti (nama uspjelo prvih mjesec dana nakon svatova ) pa dok se rode prodje jos 9 mjeseci...uglavnom mozes jos komotno imati Clio sa 5V najmanje godinu dana. Do tada ce mozda i Kangoo jos pojeftiniti, bit ce mozda i boljih akcija...uglavnom necu se petljati ovo je samo dobronamjeran savjet. Moj primjer nemoj uzimati jer mi smo imali Megane sa 3V jer da je bio sa 5V vjerojatno ni mi nebi uzeli Scenica tako brzo.
Lepo ti kaze Dule, sacekaj malo. A mozda dotle pocne da se prodaje i Grande Modus kod nas pa pazari njega . Sa njim nema greske sigurno...
cek, bre, a sta fali megiju?pa kangoo i nije za nekoga ko 1.2 vozi na 4-5k obrtaja