0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
evo snimio konačno, nije baš da se nešto dobro čuje jer je buka na parkingu ali nakon paljenja ide na 1000 okr+ onda pada na 800-900 6-7 sekundi, onako podrhtava a nakon toga počinje opet normalno na 1100 okr i nakon 10 sekundi se spusti na normalan ler. inače je nakon paljenja išlo na 1100 okr držalo tako 10 sekundi i polako se spustilo ovisno o temperaturi na normalan ler. sad je vani 13 stupnjeva.Imam neke greske skenirane ali kao neaktivne, odprije, novih gresaka nema. Mislio sam provjeriti solenoid ventil varijabilne remenice.P0010(13)Raw code: 001013ECU: Engine control unit[Archive (inactive)]Status: Test failed since last DTC clearOBDII: Camshaft position (CMP) actuator, intake/left/front, bank 1 - circuit malfunctionP0010(11)Raw code: 001011ECU: Engine control unit[Archive (inactive)] position (CMP) actuator, intake/left/front, bank 1 - circuit malfunction
Ja sam prije uvijek čekao na laguni da se pogase lampice i ponavljao karticu 3-4 puta na prvom paljenju pa je to bilo malo bolje...Jbg, kad dugo vozis dizela pa se ponašaš prema benzinca isto