Uživajte u novom dizajnu RFS-a, a sve vaše komentare i predloge možete ostaviti ovde.
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Sretno sa Valeom. Otvarao sam ih na meganu, muka ziva, nije termo ljepilo pa da lako popusti na visoj temp.U 3" projektore ide d2s sijalica pa mozes kupiti kvalitetne originale, u 2,5" idu H1 kinezi, tesko naci kvalitetuInace, sigurno su ti izgorile solje. Stakla bi trebala biti ok. Solje ti moze netko nanovo kromirati ako ces sam rastavljati i to je najjeftinija solucija
Mislim da ti je bolje da prepustiš to nekome ko takve stvari radi svakog dana. Velike su šanse da napraviš gore nego što je sada.
Tih 300€ zvuči nerealno, kao da ti je neko rekao cenu da te otkači. Imaš tu na forumu članove koji rade upravo obnavljanje, a i zamenu sočiva. Bbelektro, potraži temu o poliranju. Znam da nije u BL, ali makar da imaš predstavu o ceni... a možda mogu i nekoga da ti preporuče.
Za 150 eura skoro sam u Beogradu uradio kompletnu zamenu sočiva i nov ksenon set. 300 eura je mnooogo
Znaš li gdje se kači ova polugica od senzora auto nivelacije? Pukla je, ne znam gdje bila ne mogu skontati. A ne znam ni da li je ispravan. Nov košta 150€ Da li na ovu malu rupicu na mostu? Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk