Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Zamena sijalica na Renou led sijalicama-koje led sijalice umesto običnih

Započeo pexxx, 15.12.2013. - 22:02

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

usdp

Sta ce ti 4 za rikverc? :D
Moje su sivo kuciste a svetle zlo ;-)
A za maglenke me zivo zanima te cree kako svetle meni ksenon u maglenkama.

pexxx

Pa to je kad te neko na autoputu zahebava ubaciš u rikverc i razvališ ga sa svetlom. :rotfl: :rotfl: :rotfl: Šalim se.Nje to loše i nikome ne smeta preterano a i vidi se, što jes jes....

Boriss80

narocito je dobro ukoliko imas zatamljena  stakla nazad, vidljivost je mnogo bolja

cacaboss

Citat: usdp poslato 14.02.2014. - 03:50
Sta ce ti 4 za rikverc? :D
Moje su sivo kuciste a svetle zlo ;-)
A za maglenke me zivo zanima te cree kako svetle meni ksenon u maglenkama.
Takav bio paket iz Kine, 4 kom....meni treba 2, i 2 uzeo drug isto za megana... :kez:

usdp

Ja sam uzeo ovde, kad sam uzeo covek na fb okaci oglas istih 40% jeftinije par, samo je bilo  :tup: :tup: :D

Boriss80

koja im je cena, ja sam nesto gledao pre par meseci bilo nesto oko 1200 par

infiniti

Evo mjesto gdje možete saznati koje sijalice trebate za svoj auto
http://am_application.osram.info/publish/index_en.html
TOMM

usdp

Citat: Boriss80 poslato 14.02.2014. - 09:17
koja im je cena, ja sam nesto gledao pre par meseci bilo nesto oko 1200 par
Toliko, + postarina cena ko na aliexpr... samo se ne ceka. Za maglenke ne znam.

Unacceptable

Citat: cacaboss poslato 13.02.2014. - 23:56
Danas stigle LED sijalice za rikverc(P21W) i za maglenke(H11), kupljene i nove maglenke na kupindu 2000din par(Valeo)http://www.kupindo.com/Autoelektrika/12068209_Maglovke.
Sutra postavljam  :foto: kako svetle...

Kako se vide Cree??? ja stavio kod sebe SMD sa 120 led-a i nisam bas nesto odusevljen

usdp

imas u temi o mom autu sliku kako se vidi, kao da iza imam farove velike vecine ucesnika u saobracaju..  :yeah:

Unacceptable

Citat: usdp poslato 21.02.2014. - 06:31
imas u temi o mom autu sliku kako se vidi, kao da iza imam farove velike vecine ucesnika u saobracaju..  :yeah:
meh slika je jedno... IRL pa drugo... osim toga na slici slabo sta mogu da vidim... problem je sto su meni zatamljena stakla na 5% tako da se nocu nista ne vidi vozim ga kao kamion u rikverc

usdp

infiniti

TOMM

T1T0

Da li za Megana 2005god trebaju led sijalice sa ponistivacem greske odnosno canbus-om?i da li moraju biti od 5w?