Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Zamena sijalica na Renou led sijalicama-koje led sijalice umesto običnih

Započeo pexxx, 15.12.2013. - 22:02

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

pexxx

Na mesto prednjih pozicija sam stavio CREE led sa sočivom T10 R5 10w. Svetle fantastično. Koristim ih kao dnevno svetlo i ne palim kratka svetla već samo poziciju.Ne smetaju kada upalim svetla.Čini mi se ok.

boree

Ap0calypto

"A delusion held by one person is a mental illness, held by a few is a cult, held by many is a religion."
— Robert Todd Carroll

markoz

Zna li neko ima li u Beogradu neka firma koja se bavi bas ovim? Ne bih da eksperimentisem i ugradjujem sam, a hteo bih da ubacim LED ponegde umesto obicnih...

MarkoWeb

Kod nas nemad firme ali imas pojedince ali veruj bolje ces sam da uradis nego oni... pogotovo sto to nije neki poso izvadis staru i stavis novu sijalicu.
Besplatna online servisna dokumentacija!

Radi Eventualno Nakon Opravke!

Auto!

markoz

Hvala na odgovoru.

Ima li negde neki info kako da znam koja mi gde sijalica treba i gde mogu da kupim posto nemam mogucnost narucivanja iz inostranstva...

MarkoWeb

Besplatna online servisna dokumentacija!

Radi Eventualno Nakon Opravke!

Auto!

usdp

Citat: pexxx poslato 04.10.2014. - 11:07
Na mesto prednjih pozicija sam stavio CREE led sa sočivom T10 R5 10w. Svetle fantastično. Koristim ih kao dnevno svetlo i ne palim kratka svetla već samo poziciju.Ne smetaju kada upalim svetla.Čini mi se ok.
moze neka slika, predvece i danju sa par metara od auta ne bas izbliza, da ne dam 10+ e a da ne vrsi posao?

ZmajOdNoci

Jel provalio neku LEDenicu za štopove sa dva vlakna, a da radi kako treba?

usdp

Citat: markoz poslato 18.10.2014. - 13:21
Hvala na odgovoru.

Ima li negde neki info kako da znam koja mi gde sijalica treba i gde mogu da kupim posto nemam mogucnost narucivanja iz inostranstva...

javi mi se u PP

Desnica

imas veliki izbor na dealextreme a i cene mislim da su pristupacne imas bas dosta a moze da se naruci. samo ukucaj u pretragu sta trazis i izacice ti veliki izbor

wcyber

Da, a i kako sija tih 75Watti ?? u stop svetlima.. da oslepis onog iza  :lolc:

Ap0calypto

To za ono, kada je sudnji dan, apokalipsa. Erupcija vulkana, pa ima pepela, da te vide :). A onaj iza nosi naocare za sunce :D
"A delusion held by one person is a mental illness, held by a few is a cult, held by many is a religion."
— Robert Todd Carroll