Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Renault styling (fotografije)

Započeo Cici, 10.04.2008. - 03:02

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Crazy Laguna2.2dCi

I don't drive fast, I only fly low.
RENAULT RULES!

fLiP

:rotfl: :rotfl: znao sam da u grmu lezi zec!!!

Extra!

sasha

Kako je lep...

[attach=2]

[attach=1]

Dogac

Kako se uklapa u okolinu...ima crvene,plave,zute,zelene boje...zato sam ga i parkirao tu!  :too: :too:
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

Boki

Citat: Dogac poslato 14.07.2008. - 10:07
Kako se uklapa u okolinu...ima crvene,plave,zute,zelene boje...zato sam ga i parkirao tu!  :too: :too:
Znam,video sam te...i to parkira ga pod rucnom! :respect:  :rotfl:   :rotfl:  :rotfl:
Nisu sale za umove male

fLiP

^^ e sad ce te da dobijete upozorenje!  :gun: :write:  :p

sasha

:kafa: a gde je trag guma? jos je bilo 35degC  :yes:

danijelzg

Citat: sasha poslato 14.07.2008. - 14:50
:kafa: a gde je trag guma? jos je bilo 35degC  :yes:

Pa doletio je  :yes: Ne znas ti naseg Dogca... dzavo u njemu nikad ne spava. Sekretar je on!

Da bude on topic :) bar nesto.... : prelijep auto. Eh,sto mi stari nema vise para ko od nekih  :rofl: :bigl: sto i meni nije kupio takav auto sa 18...

Exception®

JBG, kad nisi "Racer" :bigl:. Vidim da on svog prodaje na RKH :??:
ΕΛΛΑΣ

Cici

Jao savršenstvo moje!!! Vidim ga par puta u NS, ma to je milina za oči! Još saaamo da bar malo zatamni stakla, bio bi još savršeniji, ali nije nužno. :bigl:
.

Boki

Citat: Cici poslato 14.07.2008. - 19:46
Jao savršenstvo moje!!! Vidim ga par puta u NS, ma to je milina za oči! Još saaamo da bar malo zatamni stakla, bio bi još savršeniji, ali nije nužno. :bigl:
Cici,nista licno...al bas mi nekad dodje krivo sto nisam zensko pa se tako ne razdusevim sa necim :nezna:  :place:
Nisu sale za umove male

Click

Ovaj auto vidjam cesto u mom komsiluku.. Jedan na BG table, a jedan na ZG bar dva puta mesecno  :respect:

Cici

Slikaj!! :bat:

:bigl:

Boki, nisam te baš shvatila... Zezaš me nešto? :)
.

Boki

Citat: Cici poslato 14.07.2008. - 19:59

:bigl:

Boki, nisam te baš shvatila... Zezaš me nešto? :)
Ne bre Cici,nego kazem kako si se razdusevila ovim zutim,kako si rekla"jao savrsenstvo moje"! i "ma to je milina za oci"odmah i meni postao megan jos lepsi....to mogu samo devojke(zenske osobe) tako :respect:
Nisu sale za umove male

Click

Si! Evo... Ovaj je onako slikan slucajno, i nasao se u telefonu.. Sto kaze Ex, stvarno sam ubaceni element  :zubo:

Evo jos jedna lepotica (slikana u servisu gde svracam, moja 18-ica u pozadini)  :respect: