Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Renault styling (fotografije)

Započeo Cici, 10.04.2008. - 03:02

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Exception®

ΕΛΛΑΣ

Dogac

"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

Crazy Laguna2.2dCi

I don't drive fast, I only fly low.
RENAULT RULES!

Exception®

ΕΛΛΑΣ

Boki

Nisu sale za umove male

fLiP

I ja se slazem. Extra izlgeda. Nesto mu ne stoji ovaj hrom ma felnama. Skladan je skroz nista nije preterano.

Ae EX kao ne bi ga vozio :p

Exception®

Ne, ne bih ga vozio. Ne volim "plastiku", a pogotovo ovakvu. Pogledaj mu prednji branik sa "rogovima" :doh:. Međutim, viđao sa Renault-e sređene u ELIA-i i to već liči na nešto. IMHO ;)
ΕΛΛΑΣ

fLiP

:fucka: Kako ja znam svaki branik je od plastike. Pogotovo na novim kolima. Plus na novim kolima svako krilo je od plastike :p Kako ne voliti plastiku i karbon?!  :rotfl: Ja ne volim git.  :fucka:

Exception®

Ne šuketaj, znaš na šta sam mislio :evil:. Plastika ti je pod navodnicima :p
ΕΛΛΑΣ

Boki

Ma meni je bruka clio(samo da su malo manji ti branici,za nijansu)ali ne bih se uopste ljutio da ga posedujem!
Nisu sale za umove male

Crazy Laguna2.2dCi

Citat: Exception poslato 18.07.2008. - 21:39
Ne, ne bih ga vozio. Ne volim "plastiku", a pogotovo ovakvu. Pogledaj mu prednji branik sa "rogovima" :doh:. Međutim, viđao sa Renault-e sređene u ELIA-i i to već liči na nešto. IMHO ;)
Pa onda ti nebi vozio moju Lagunu.
RENAULT RULES!

Exception®

Tvoja Laguna mi se sviđa. Urađena je sa ukusom :yes:. A ovaj Clio mi je :rig:, pogotovo prednji branik. I ne volim hromirane felne ;)
ΕΛΛΑΣ

Crazy Laguna2.2dCi

Dobro da smo razliciti, meni se svida ovaj Clio.
RENAULT RULES!

Exception®

Ukusi su različiti, naravno :). Meni se nešto ovako ipak više sviđa ;)

Da ne otvaram novu temu: Zna li neko kakav je ovo mutant Renault-a i Peugeot-a :nezna: :doh:?

ΕΛΛΑΣ

Crazy Laguna2.2dCi

RENAULT RULES!