Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Tempomat - problemi , saveti

Započeo ravojski, 13.03.2010. - 00:02

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

ravojski

Na renault meganu 2006. godiste na upravljacu mi je neispravno dugme za regulaciju povecavanja i smanjivanja brzine. Da li neko zna za polovan ispravan. Pozdrav.

fLiP: Izmenjen naslov.

Exception®

Sam prekidač nije skup ni nov, košta oko 25 € :ok:
ΕΛΛΑΣ

ravojski

U ovlastenom servisu u Sapcu su mi rekli da kosta 64 evra. Nomeklaturni broj 8200218170. Ako znas gde ima po 25 evra javi.

Exception®

Baš sam gledao neki dan na poslu koliko košta za mog Clia III. Sad imam kat. br. pa ću ti proveriti cenu :ok:
ΕΛΛΑΣ

mkrnjic

Halo Oglase ili Novosti Oglase u šake ... pa redom gde piše Delovi Clio... ja sam našao Komande za Tempomat za Megana 2006 za 40e obe ...

Tebi će mozda biti problem jer je Clio 3, pa je relativno noviji model i verovatno ga je teze naći ... jedino ako su iste komande sa još nekim modelom

I teško da ćeš naći samo jednu komandu ... Ako je cena 25e kao što kaže Ex to ti je super ... da se ne maltretiraš i ne zezaš sa ko zna kim preko oglasa

PS Ex zašto ne mogu u Dialogys-u da kada unesem kat.br. da mi prikaže sliku tog dela ili prozor sa informacijom o ceni u kunama. Jednostavno ništa se ne pojavi  :nezna:

Exception®

Cene u kunama koje ti se prikazuju nisu validne. Cene se gledaju preko Renault.net-a kad u Dialogysu "izvučeš" kat. br. :ok: To što ti ništa ne pokazuje, verovatno je neki deo koji nemaš na autu :yes:

ΕΛΛΑΣ

Mr.Black

Citat: mkrnjic poslato 16.03.2010. - 01:12
Halo Oglase ili Novosti Oglase u šake ... pa redom gde piše Delovi Clio... ja sam našao Komande za Tempomat za Megana 2006 za 40e obe ...
Tebi će mozda biti problem jer je Clio 3, pa je relativno noviji model i verovatno ga je teze naći ... jedino ako su iste komande sa još nekim modelom

Covek je napisao da ima Megane 2006 a ne Clio 3
Citat: ravojski poslato 13.03.2010. - 00:02
Na renault meganu 2006.godiste na upravljacu mi je neispravno dugme za regulaciju povecavanja i smanjivanja brzine. Da li neko zna za polovan ispravan. Pozdrav.

ravojski

Meni i treba dugme za regulaciju povecavanja i smanjivanja brzine na upravljacu za renault meganu 2006. godiste. Ako ste pronasli za 40 evra javite mi broj.

mkrnjic

Izvinjavam se ja sam pobrkao Ex-ovog Clia i tvog Megana

Tebi odgovaraju komande i od Senica jer je isti volan, ja sam dobio od čoveka Danijel Čačak 061-17-30-365
Nisam siguran da ima još jedan par, ali pozovi ga                40e/par

Neki lik iz Vr Banje mi je rekao da ima i da je kod njega samo JEDNA komanda 40e/kom    063-605-828

Mika Aranđelovac 063-776-86-84   rekao je da cenu 50e samo se ne sećam da li par ili komad

Inače isporuka brzom poštom je bila OK ... stiglo sutra dan iz Čačka ... cena 200 din. kad ti stigne paket odmah ga otvori ... za svaki slučaj
Bolje uzmi par neko jednu komandu jer su cene tu negde, a ne moraju da se seku i prespajaju žice

INače daleko najbolje iskustvo sa otpadima imam sa Željkom iz Obrenovca ... super čovek i veona korektne cene  064-200-6077
PS on nema komande :-(

Auuuuuuuuu ... kakav sam ja Majstor ... pa ja Imam BAŠ TU LEVU +/- komandu ... to je moja stara, koju su mi skinuli i zamenili sa novim parom ... Izvinte što kasno palim  :rotfl: ... za tebe pola od onoga što sam ja platio ... 20e ... trebalo bi da radi  :yes:

ravojski

Pitacu servis jer moze jedna ili treba par. Molim vas posaljite mi kontakt telefon.

Exception®

Da li ja dobro kontam :??:

mkrnjic ima Megane I a ravojski Megane II? Nisu vam isti prekidači tempomata tako da ne vredi da trgujete :ne:

Inače, u Renaultu se posebno poručuje levi a posebno desni prekidač :yes:

ΕΛΛΑΣ

mkrnjic

stari mi je potpis EX ... Megan 2006 je sada kod mene ... meni je bila polomnjena Desna komanda ( O i R ) ... a čoveku je Levi ... tako da ipak odgovara ...

Ako može posebno da se poruči jedan i drugi to znači da imaju neke male džekove (buksnice) ? ... Tako da ne moraju da se seku žice ... inače stoje mi u kaseti, ali ih nisam zagledao na koji način su one dve žičice prikačene ... baš ću sutra da pogledam

PS izvinjam se zbog konfuzije .... nije mi baš dan danas  :kafa:

PS2 Ma nije stvar u trgovini, nego tačno znam koja je muka naći tako nešto. Rodio sam mečku okrećući telefone, obrno sam jedno 40-50 telefona i svega 2-3 su bili voljni da raspare komande od volana, a još jedno dvojica su mi nudili komplet kožni volan za 100e. Tako da samo hoću čoveku da skratim muku. Čudno mi bilo da otad u Rumi i u ŠA nisu imali, a ja misleo d' oni sve imaju

Exception®

Ma onda sve OK, samo promeni profil da ne stvaraš konfuziju :bigl:

ΕΛΛΑΣ

ravojski

LIMITED EDITION jel moze cena iz kataloga. :hura:

Exception®

Uh... Može, samo mi treba br. šasije :yes:. Pošto narednih dana ne radim, može tek od nedelje :ok:

ΕΛΛΑΣ