Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Dobro vam dosao.....

Započeo Kod, 10.04.2008. - 12:22

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Kod

Zdravo svima! Zovem se Aleksandar, student po zanimanju i vozim Renault Clio 1.4 16v koji je proizveden 2001. godine. Auto ima A/c klimu, Airbag za vozaca i suvozaca, elektricne podizace stakala, fabricku muziku sa komandama iza volana, ABS, sedista-kadice (vozacevo i suvozacevo), podesavanje vozacevog sedista po visini, podesavanje volana po visini...i...ne mogu da se setim niceg vise!  NA istom se nalaze OZ Racing felne na koje leti montiram Bridgestone Turanza 195/50/15 a zimi Fulda Kristall Supremo. 
Aleksandar

Storia

:welcome1: Imaš full pristup forumu  :too: :wavey:
Možeš imati oči a i dalje biti slep

Click

Dobro ti nama dosao  :wavey: Jos malo internacionalnih clanova  :hura:

Exception®

ΕΛΛΑΣ

Dogac

"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

Exception®

Kolega, može neko letovanje u Grčkoj preko veze :rofl:?
ΕΛΛΑΣ

Alhemičar

Mislim da moj auto ima jos nesto osim dobrog izgleda.

Cici

:welcome1: :mahanje:
.

renault-misha

deda mraz je poranio..... :-)

Orlovic23

Kod

hvala vam drugari.....  :smoke: exception, dogac i svi ostali zainteresovani da produvaju masine do atine - smatrajte se pozvanim!  :too:
Aleksandar

Exception®

Hvala, hvala... :hail: . Mislim da će moj put do Atine ipak biti odložen dogodine na proleća sa mojom budućom ženicom ;)
ΕΛΛΑΣ

DEX

twingoVD

fLiP