Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Renault Tips & Tricks

Započeo fLiP, 10.04.2008. - 15:26

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

jejenche

To je normalno, tek tad si u stvari i dao kontakt. Znaci jos jednom, kontakt se daje, kada je auto u brzini, stisnes pedalu kocnice i stisnes start/stop dugme!

bokim80

Citat: jejenche poslato 27.05.2009. - 17:18
To je normalno, tek tad si u stvari i dao kontakt. Znaci jos jednom, kontakt se daje, kada je auto u brzini, stisnes pedalu kocnice i stisnes start/stop dugme!
Probaj i ovu varijantu sto sam pomenuo i ta radi ali ne vazi za suvozacev prozor. Znaci bez pritiskanja kvacila/kocnice stisnes start-stop dugme i mozes da otvoris svoj prozor, ventilacija radi... :yes: Ma ima ovaj Megan puno caka, i svakim danom mi se sve vise dopada. :wink:

Click

bigsale

jedno pitanjce: kako na Meganu podesiti jacinu muzike prilikom paljenja auta. Naime, nivo zvuka pri paljenju je 16 sto mi je dosta tiho pa moram stalno da pojacavam.

Click

Muzika ostaje na onoj jacini na kojoj je bila kada si ugasio auto, bar je tako na mojim Meganeima i svim drugim koje sam vozio.. Proveri ti to malo bolje  :wavey:

Malivuk612

e, i meni na laguni nije ostajala...
npr, ja pojacam na 20, kad se ponovo upali auto on pusti na 8-9, ne secam se tacno...  :nezna:

Dogac

Mislim da je kod mene ovako: kad je na manje od 16 pa isključim auto,pali se na toj na kojoj je isključen,a ako je preko 16 pa isključim,pali se na 16.  :yes:
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

Mr.Black

Aj recite kako znati dali imas na autu grejace retrovizora??? Jel postoji neko posebno dugme ili sta?

Malivuk612

pa zimi gledaj jel se odmrznu il ne...  :nezna:

mire

Grejači retrovizora se pale istovremeno sa grejačima zadnjeg stakla, a najčešće idu u paru sa električnim pomeranjem retrovizora.

Mr.Black

Ne magle mi se nikad retrovizori pa zato kontam da imam grejace u njima ali dugmeta nema nigde, imam elektro podesavanje retrovizora ali ne i elektro sklopive  :nezna:

Click

Samo po kisi upalite grejac zadnje soferke i videcete kako kapljice vode nestaju sa retrovizora  :skace:

PremieRacing

Ili u debeloj hladovini (garazi), ukljuci grejac zadnjeg stakla i nakvasi spoljni retrovizor... Videces dal' ima ili nema grejace.

.

mali_veseljak

Kad na mojoj laguni upalim grejanje zadnje sajbe pojavi se na displeju klime "ikona" sajbe i retrovizora. Ja imam grejane retrovizore. Sad nko ko nema moze reci da l se te ikonice pojavljuju kod njega.

cale

Citat: Mr.Black poslato 14.06.2009. - 11:36
Ne magle mi se nikad retrovizori pa zato kontam da imam grejace u njima ali dugmeta nema nigde, imam elektro podesavanje retrovizora ali ne i elektro sklopive  :nezna:
Malivuk je u pravu ne vidi se ,ali se oseti se kad se greju, a ukljucuju se automatski , ako ih imas, sa paljenjem grejanja zadnje soferke, isprobano na laguni.