Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Problem: oštećeno crevo za dovod vazduha u kućište filtera

Započeo rotkod, 20.03.2010. - 09:05

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

rotkod

Neka admini obrišu, ako već nešto slično ima... Svi ste bili u prilici da vam treba crevo za vazduh ili slično il' usisivač...  :yes:

Evo na ovom mestu imaju sve, od creva visokog pritiska pa na dalje...

http://www.creva.eu

moler

Pozdrav svim forumašima,i  ujedno molba za sve one koji znaju gdje se može nabaviti  usisno crijevo vazduha za Megana 1.6 16v.
Ako neko zna dali može da se kupi novo,ili negdje na autootpadima?
Hvala

twingo2002

Dobro jutro drugari  :hey1:

Da li neko raspolaže znanjem gde naći "rebrasto crevo" koje ide od filtera za vazduh pošto aut otpadi nisu bili ni od kakve pomoći!?

Naravno ako bi još znali i cenu te stavke... bila bih Vam zahvalna  :kez:

Ili mu to i ne treba (da li može i bez toga  :) )
AUTIĆ JE TWINGO

H-V-A-L-A
EDIT: Spojene teme

makarije

Imas li uopste crevo ili je puklo ?
Izmeri unutrasnji precnik ( ako mozes) - verovatno pase i od nekog drugog modela ( 5-tice,9-ke ... :nezna:)
Ako ne zelis da dajes pare za novo ( a verovatno ne) - oglasi ( na nekoliko mesta sam procitao da "individualci" prodaju Twinga u delovima)

evo kako izgleda
[attachment=1]
zenu dupe krasi a tortu orasi

janko

Ako ga imaš u raspadnutom stanju, možeš ga reparirati sa platnenom izolir trakom. Na mom Meganu pčelo da se odmotava i rešio ga sa tom trakom. Isplo je i estecki lepo.

makarije

:ok:

mozed da pogledas i od neke druge marke automobila ( sastavis 2 ako su kratka ...)
zenu dupe krasi a tortu orasi

SlObOdNi

Don Gagione

bexonvil

Flaster resava stvari provereno, i dosta jako drzi

twingo2002

...od postojećeg je ostala POLOVINA, tako da reparacija platnenim izolirom otpada  :ne:

Da li nešto smeta da tako i ostane ili MOOORA da postoji baš TE dužine pošto se desi da nekada i spadne sa one kutije gde stoji FILTER  ???  :fucka:

PoZzz

SlObOdNi

to crevo samo dovlaci hladan vazduh spreda, mozes i da ga napravis od kartona i oblepis selotejpom 'npr :ok:

samo da taj vazduh stigne do filtera ;)

MarkoJ-Nis

Ja sam moje crevo zašio koncem i oblepio izolir trakom.
drži već tri godine

djukica984

I meni se to desilo, puklo je na dva mesta.Novo je 60e a ima kod nekog lika iz Rume 20e polovno... Probacu sa ovom trakom hvala puno :gun:

rotkod

Pa što ne pogledate u katalog i kupite... mislim, tu može crevo od PVC, samo da je odgovarajućeg promera i dužine...

http://opwmarket.com/download/HOSES_sr.pdf

andronik

Deluje šašavo ali ja sam video u radnji Rekord Rakovica creva raznoraznih profila gumirana aluminijumska i kartonska.Radnja se Nalazi na početku Ul.Gavrila Principa kad se ide od Balkanske sa leve strane na uglu.