Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Kaisevi, remenice (roleri, spaneri)- Problemi, iskustva, saveti

Započeo Cherokee, 13.04.2010. - 22:45

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Cherokee

E sad nemam pojma jel neka tema postoji sa slicnim sadrzajem.... Searchovao sam, nista nasao  :nezna:

Interesuju me kakvi su Hutchinson kaisevi..... Treba uskoro da radim veliki servis, pa imam dobru ponudu za njih....

Pojedinci su mi rekli da su ti kaisevi "prva ugradnja" u francuskim autima....  :nezna:

http://www.hutchinsontransmission.com/

while(!asleep()) {sheep++;}
Life is too short to remove USB safely.
Bolje biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.

Boki

Ako me secanje dobro sluzi mislim da su kvalitetni..... :nezna:
Nisu sale za umove male

makarije

zenu dupe krasi a tortu orasi

Cherokee

Kako volim kad ste direktni i kada se slazemo  :write:  :laugh:  :ok:
while(!asleep()) {sheep++;}
Life is too short to remove USB safely.
Bolje biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.

dule-car

Dakle danas mi je na veliku zalost pukao zupcasti kais na skoro  kupljenoj laguni 1.9 dci 110 ks 2001 god.Interesuje me sta sve treba menjati bar priblizno i koliko ce to da me kosta UNAPRED HVALA !!!

rotkod

Ovako napamet je čisto lupetanje (sa moje strane), moraš kod majstora i gledaj da ti bude "prijatelj". Veliko je pitanje koliko je štete napravilo...  :frown:

dule-car

Vec je kod majstora ,ali bih ja malo ranije da znam bar koliko sta kosta znam samo da kod cubija u Novom Sadu valjda masinska obrada kosta 150 evra,a sigurno treba i dihtung glave to me interesuje koliko je para,nerazumem se sta je jos moglo u najgorem slucaju da crkne,inace odmah sam stao kad je pukao vozio sam jako polako ,a na moju veliku zalost imao sam zakazan veliki servis u utorak...

Boki

Moguce da su i ventili stradali,klip neki.....Nije mala steta sigurno :shit:
Nisu sale za umove male

dule-car

A jel zna neko koliko kostaju ventili set i dihtung glave ili ako ima neki online cenovnik pa da pogledam.

rotkod

Onda ovako, sve od velikog servisa (vodena pumpa, španeri, kaiševi, filteri), plus šteta, sam si rekao dihtung glave, pa će ti videti koji su ventili i koliko ih je dobilo po pi... , naravno pod uslovom da glava nije dobila isto svoje, da se nije pokrivila u meri da popravke nema il' još gore da je pukla. Klip je dobio svoje, možda i klipnjača, samim ti možda leteći ležaj, pa da ti ja sad ne nabrajam, ispadne jedna polu generalna... On će videti šta je sve, pa jesi li ga pitao kolika je šteta...?

dule-car

Nisam ga pitao odslepao sam ga oko 3-4 poslepodne danas sutra ujtru ga otvara pa idem da vidim sta je sve sjeb... kaze on da mozda i nece biti tako strasno .ali videcu nek mi je Bog u pomoci  :shit:  :hail:

rotkod

Mislim da ti svi Mi na forumu želimo isto... da bude što bezbolnije!  :frown:

Panta011

Obavezno izvestaj posle pregleda, za buduca pokolenja. I da steta bude sto manja, naravno. Sretno.
Ako nađeš put koji nema ni jednu prepreku, onda je to put koji verovatno ne vodi nikuda.

dule-car

ok vec sutra javljam sta mi je sve sjeb... i koliko para a jel mozda neko zna neki online ili za skidanje cenovnik ?

mucic2

Citat: rotkod poslato 23.05.2010. - 19:10
Mislim da ti svi Mi na forumu želimo isto... da bude što bezbolnije!  :frown:
neznam sta bi rekao  :frown: Bas je veliki maler,to sto ti se desilo