Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Kaisevi, remenice (roleri, spaneri)- Problemi, iskustva, saveti

Započeo Cherokee, 13.04.2010. - 22:45

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

dule-car

cene delova su sledece : zupcasti kais 2400 din
                                     filter goriva 3200
                                     vodena pumpa 2700
                                     filter vazduha mislim 600
                                     neki spaner ili ili remenica 5600
                                     filter klime i jos po nesto ukupan ceh oko 18500 din stim sto je pk kais menja pre par dana

ovo sve vazi ako je sve uredu kako je majstor rekao

fLiP

Ja se nadam da jeste. Onda si stvarno, stvarno, stvarno imao srece!
To ti je v. servis i nista vise.  + ruke.

Adam

Ako je tako, prošao si i više nego odlično...a nadamo se da jeste... :yeah:
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju. Strpite se. I dijamant je u osnovi ugljenik, ali je umeo da čeka."

dule-car

hvala ljudi na podrsci ali do sutra cu jos malo da strepim  sta da se radi, da dodam da na gore pomenutu cifru treba dodati jos ruke majstora koji je inace jedan od najboljih u Kikindi. :Count_Sheep:

Boki

Citat: dule-car poslato 24.05.2010. - 16:50
dragi moji forumasi danas sam bio kod majstora otvorio je motor i kaze da imam vise srece nego pameti ,kaze da se izgleda nije nista slomilo i iskrivilo sutra stizu delovi za veliki servis i kad uzubi kais bice 100% siguran sta je ,ali on misli da nije nista skidao je samo poklopac glave i kaze da je sve ok sutra javljam sta je bilo
Dace bog da je tako,drzimo ti palceve :yeah:
Nisu sale za umove male

Maraco

Polovan motor 1.9 dCi 88kW 120 ks. Koji je presao 170000, je  600 eura

Panos

Citat: dule-car poslato 23.05.2010. - 18:19
a na moju veliku zalost imao sam zakazan veliki servis u utorak...

Citat: dule-car poslato 24.05.2010. - 18:14
... stim sto je pk kais menja pre par dana
Neću da se pravim general, ali mi ipak nije jasno. Menjao si PK kajš  pre neki dan, a za sutra si imao zakazan veliki servis?  :??:Zar nije moglo sve odjednom?
Nadam se da je kvar minimalan  :yeah:!
no signature

idanijel

DrUnder

dule-car

moglo je ali nisu bili stigli delovi a pk kais mi je prvi pukao i posebno sam ga kupio ,to je moja ku... sreca :doh:poslednja vest proklizala mi remenica na bregasti sutra je narucuju i prekosutra stize

dule-car

jos malo o meni jedan ventil crko sigurno sad majstor otvara pa ce komplet da vidi  :brutal1: :kolo:

Filip

Razmisli još jednom o ovome, nemoj da se plašiš da zameniš ceo motor, posmatraj to kao rezervni deo... Dok izmenjas sve živo na svom... moguće je da je i turbina dobila malo po elisi ako se otkinuo neki komad metala, da su opiljci otišli u dizne. Bolje u startu zameni ceo motor i uživaj, posmatraj sa vedrije strane, bar nisi dao pare za veliki servis
Sve najbolje

Citat: Maraco poslato 24.05.2010. - 20:50
Polovan motor 1.9 dCi 88kW 120 ks. Koji je presao 170000, je  600 eura
Captur 1.3 tce 2025

IsNoGood

Ja sam bio pri slicnoj dilemi da li da menjam motor ili da sredjujem moj. Ja bih menjao motor samo ako drugi dbijem sa garancijom.  :write:
Pretpostavka je majka svih zajeba!

dule-car

sad idem od majstora sve se polako upakuje i najverovatnije ce biti danas gotovo ukupna parada ce da kosta 37000 din plus ruke majstora ukljucujuci i veliki servis najskuplji deo je bila remenica na bregasti 13500 din