Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Kaisevi, remenice (roleri, spaneri)- Problemi, iskustva, saveti

Započeo Cherokee, 13.04.2010. - 22:45

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Blazar

Pa dobro je, nije toliko strasno u to ti je uracunat i veliki servis koji je oko 300e. Imao si srece a pameti tu i tamo  :skace:  :ziveli:

dule-car

pa preko velikog servisa je isao 1 ventil,set teflona i set vodjica jel sve neide na komad i dihtung glave i remenica na bregastoj nije strasno bog me je pogledao a i ipak je to moj RENDZER :cancan:

Boki

Nisu sale za umove male

dule-car

auto je sredjen sve ukupno sa rukama majstora 500 e ali sad radi ko satic  :f1:

Exception®

ΕΛΛΑΣ

Adam

Slažem se sa Ex-om, imao si previše sreće...odlično si prošao...  :too:
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju. Strpite se. I dijamant je u osnovi ugljenik, ali je umeo da čeka."

remark

Da se pridružim mišljenju da si srećan više nego pametan u konkretnom slučaju  :hura:

PS uplati nekoliko tiketa u kladionicu   :write: za svaki slučaj.
potpis :)

dule-car

nece me u kladionici a sa autom jos cu da vidim ovo je  tek pocetak

Adam

Citat: dule-car poslato 30.05.2010. - 15:54
... sa autom jos cu da vidim ovo je  tek pocetak

Pa ako se po jutru dan poznaje...imaćeš dosta sreće... :yeah:
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju. Strpite se. I dijamant je u osnovi ugljenik, ali je umeo da čeka."

Cherokee

Posto je kolega uspesno resio kvar, sa minimalnim posledicama po dzep, onda mozemo staviti ovde :lock:
while(!asleep()) {sheep++;}
Life is too short to remove USB safely.
Bolje biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.

mali_veseljak

Dakle opet ja. Radi se o laguni II 1.9dci. Danas se pojavio nekakav cudan zvuk. Kad stoji u leru bez gasa ne cuje se ali kada dodajem gas u leru ili u voznji pojavi se. Djeluje kao da se nesto okrece i pri tome zapinje za nesto. :nezna: ili kao da nesto klepece sitno. :rotfl:
Kako se gas dodaje zvuk "ubrzava". KOlega majstor mi kaze da je najvjerovatnije klinasti remen i spaner. U ponedeljak cemo da skinemo pa vidimo. Na remenu se s njegove unutrasnje strane vidi da je istrosen. Dobro me isprepadao taj zvuk. Mada se nadam da je do remena. Nov sa spanerom 60 eurica. Vasa misljenja?
Da li se jos nesto mijenja uz remen i spaner?

dejak

A dali je neko pogledao  ostale remenice meni je svirala remenica alternatora ali je u pitanju bio PK kais

mali_veseljak

Sta je PK kais?  :fucka:
Ma nismo nista skidali i gledali. Samo je po sluhu pretpostavio da je to :D
Zvuk dolazi negdje iz pravca kaiseva :D

dejak

PK je onaj kais  kada dignes haubu levo sto se vidi okrece servo,alternator ...

mikele.st

Vrlo moguce da je otisao spaner PK kaisa, on bas zna da krlja kad ode, a moguce je da bude i remenica alternatora i ona zna poprilicno da drobi!!