0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
...nadji tačan uzrok pa tek tad razmatraj opcije.
Polako bre, ne plasite coveka da mora odmah motor da menja, kako ti auto pali ujutru? Koje ulje je u motoru? Po tvojoj prici ja bih rekao da je tebi vrisnula turbina, trebalo bi otici na dijagnostiku pa onda sve ostalo i da, ako ima mnogo ulja u cevima nemoj voziti auto da ne uleti u iberturu.... pozz
E ovako..imam Reno Lagunu 1.9 dCi 120 ks,2002 godiste,karavan,presla 160 000km...Pre izvesnog vreme sam primetio da kaplje ulje na ulazu i izlazu iz interkulera,pa mi je majstor predlozio da servisiram turbinu. Bio sam u Uzicu u turbo servisu i servisirao je.Nakon toga sam oprao interkuler i posle nekog vremena je ponovo kreulo da curi ulje iz interkulera. Majstor tvrdi da je lose uradjena turbina,bio sam ponovo u Uzicu na reklamaciji,turbina je skidana i stavljana na probni sto i ispostavilo se da je turbina ispravna. Ne znam sta moze da bude uzrok tom curenju ulja mada primecujem da malo duva na iberlaufu.Da li je to nesto do motora ili je u pitanju negde neko zachepljenje? molim vas ako je neko imao slican problem nek se javi..
isti problem imam i ja tragovi ulja na interkuleru turbina se cuje ali ne trosi ulje.majstor mi je reko da vozim tako dok turbina skroz ne rikne neznam sta da radim