Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
I

Karter ulja na motoru- Problemi, iskustva, saveti

Započeo ivanva, 16.04.2010. - 19:08

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

ivanbjelovar

stvarno si ga dobro odrapio  :yes: :yes:   ... mislim da ti se bolje isplati uzeti polovni ako ga možeš naći ispod pola cijene... jer karter je obična kanta za ulje i nema neku svrhu osim držanja ulja  :write:

cobeee

Ljudi pomagajte!Sinoc mi puko kareter velicine mobilnog telefona!U pitanju je reno laguna II 1.6 benz!Da li mozda zna neko kako da mi pomogne iz nisa sam ovde ne znam ni jednog majstora!NE znam gde da pitam ne znam kog da pitam!I ne znam ko to moze da mi zameni bio bih mnogo zahvalan ako mi pomogne neko!!!Hvala unapred!

SlObOdNi

glgec

ja sma davno razbijao karter na bmw kockici, rasuo se u sigurno 5 komada, majstor sve lijepo zavario, i eno bmw se i dan danas voza... ja ne bih bjezao od varenja...

chika.doctor

Citat: cobeee poslato 24.09.2011. - 17:10
Ljudi pomagajte!Sinoc mi puko kareter velicine mobilnog telefona!U pitanju je reno laguna II 1.6 benz!Da li mozda zna neko kako da mi pomogne iz nisa sam ovde ne znam ni jednog majstora!NE znam gde da pitam ne znam kog da pitam!I ne znam ko to moze da mi zameni bio bih mnogo zahvalan ako mi pomogne neko!!!Hvala unapred!

Pozovi Bokija i raspitaj se..

Auto Centar Aleksić
018/260-111
064/11-90-401

Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere. - Colin Chapman.

SlObOdNi

chika.doctor

Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere. - Colin Chapman.

cobeee

Hvala!Ali naso sam jednog lika iz nisa!Rastura Lagune ima karter!Sa zamenom 60jura!A varenje izbegavam jer ako vidi moj cale da je varen naje*o  sam ga!Tako da cu ipak ovu opciju od 60e!Mada imam jos jedan blazi problem a to je ne znam koje ulje da mu sipam sad?To je Laguna II 1.6!Ako moze i ta pomoc!

Cherokee

while(!asleep()) {sheep++;}
Life is too short to remove USB safely.
Bolje biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.

cobeee

E a sad jos jedan problem danas sam iso da pogledam nesto automobil i kad stavim kljuc karticu na instrument tabli bise Oil ok i ne izbacuje lampicu za ulje?A motor je skroz ostao bez ulja mislim puko mi je karter!Automobil kad sam udario odmah sam ugasio i nisam ga vise palio!Da li neko zna neko resenje ili ako nije mesto ovoj temi da me uputi!Znaci jos nisam palio automobil jer ne bih to da radim bez ulja!Malo sam nervozan u vezi toga!E da i da ne ispadnem glup a da ne pitam dal je ovo karter?I ako se neko razume da li moze ovo da se zakrpi?

chika.doctor

Da, to je to. Kako ti je pošlo za rukom da ga ovako razbiješ? :blink:

Trebalo bi da može da se zavari.. :yes:

cobeee

Resena stvar sa karterom!Zamenjen drugim 50e i 10e za ruke!Ali ti ima jos stvari za popravku treba onaj drzac na koji stoji hladnjak da se promenji i jos jedan tu j*bem li ga kako se zove u sustine kazu mi majstori da treba oko 80e!Sve u sustini zbog toga sto nije bilo znakova na putu tj.radovi na putu i ne osvetljenosti te ulice ja sad treba da platim 200e!!!Zato pamet u glavu i pazite kako vozite...E da i ne mojte da slusate drumNbass u automobilu opasno po kola!heheh

iggy1607

Citat: cobeee poslato 25.09.2011. - 13:42A varenje izbegavam jer ako vidi moj cale da je varen naje*o  sam ga!

Ako je tako,potrudi se da ti ćale ne proćita ove postove u vezi tvog kartera  :rofl: :rofl: :rofl:  Svakako,čini mi se da nisi skupo prošao sa 60 evrića za karter. A da su putevi neobeleženi,to je već veliki problem (retardirana država) pa posle po našem džepu.

cobeee

Pa laguna je mnogo krut automobil!I ne voli nase puteve nikako!E moze li neko da mi pomogne ne znam gde da nadjen one plastike za ispod motora i treba mi ona plastika kod desnog tocka ona zastitna ne znam jos kolko cu puknem za to!A zvao bi ja pajkane ali maler nad malerom to mi se desilo u dva ujutru na mom rodjendanu kad sam poso da kupim jos piva a pre toga popio 2-3 case i reko ako dodju moram da duvam a ako naduvam barem malo cao ja se vise ne pitam i samo me to zeznulo da ih ne zovnem!!!Aaaaa j*bem te zivote!

SlObOdNi

najjeftinije ces proci na nekom otpadu za te plastike, pogledaj u temi o otpadima...