Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
A

Pozdrav !

Započeo alen-sb, 16.04.2008. - 13:40

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

alen-sb

Iz Slavonskog Broda sam, vozim Clio 1.6 16V RXT 2000.g. zadnje 2 godine i super sam zadovoljan  :too:, prije njega sam 11 godina vozio R-5 1.4 s kojim sam bio vise nego zadovoljan, jer sam ga prodao dalje s 260.000 sretno predjenih km i jos se vozi  :hail: Vjecna ljubav, patnja i opsesija od mog djetinjstva mi je R-5 GTturbo, kojeg sam puuuuno puta vozio i u par navrata skoro kupio, no stjecajem okolnosti sam zavrsio na Cliu....obiteljski smo odavno odabrali Renault, tako dok sam bio klinac starci su imali tri R-5 u 15-ak godina i eto tradicija se nastavlja  :bigl:........za ovaj forum sam cuo na RKH forumu.....

:ziveli:

Storia

:welcome1: Imaš full pristup forumu!  :too: :wavey:
Možeš imati oči a i dalje biti slep

Alhemičar

Dobrodosao kolega!  :wavey:
Mislim da moj auto ima jos nesto osim dobrog izgleda.

Exception®

Pozdrav druže, drago mi je da si nam se i ti priključio :hey: Samo da te pitam, šta bi sa onim belim R5 GTT-om što se prodavao kod vas u SB-u?

Uživaj na forumu  :too:
ΕΛΛΑΣ

Click

Dogac

Dobro nam došao!  :hura:
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

Mr.Black

Dobro nam dosao  :too:

alen-sb

Citat: Exception poslato 16.04.2008. - 14:26
Pozdrav druže, drago mi je da si nam se i ti priključio :hey: Samo da te pitam, šta bi sa onim belim R5 GTT-om što se prodavao kod vas u SB-u?

Uživaj na forumu  :too:

Pa covjek ga lijepo nudio meni na xx rata, a ja jazavac bio u fazi kad mi nije trebao  :nezna: prodan je za 1600€ ovdje u Brodu kod nas tipu koji ce voziti street race......uspijem ga vidjeti po gradu, ali jedva, jer ga samo cujem i vidim nesto malo i bijelo brrrrrrrrmmmm kako prolazi  :trk:    :bigl:   :banghead:  a mogao sam ja biti u njemu   :banghead:

Exception®

Znam da si bio u celoj toj priči pa zato i pitam :doh: . Nema veze, naići će drugi :ok:
ΕΛΛΑΣ

danijelzg

Pozdrav,dobrodosao  :too:

DEX

Pozdrav druže i dobrodošao!  :too:
:welcome:

renault-misha

deda mraz je poranio..... :-)