Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
M

Kuc, kuc...

Započeo Mocni Rendzer, 16.04.2008. - 14:16

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Mocni Rendzer

A Vi pitate: "Ko je"? Onda ja kažem:"Ja sam"! :fiju:
  Zovem se Rade i živim u Bajinoj Bašti. Da ne tupim o tome koliko volim svoj R4 TL iz '83, jer za to postoji prikladnije mesto, ovde bih radije razmenjivao iskustva vezana za drugi, takođe Renaultov model iz moje garaže. U pitanju je Clio I 1.2 iz '97. Sa pređene 74400 km auto je perfektan i teško da ću se odlučiti da se rastanem sa njim u skorije vreme.
  Nadam se da se iz priloženog vidi da sam kvalifikovan za člana ovog kluba.

Pozdrav svima :wavey:
 Nepoštovanje pravila foruma. Popunite podatke u profilu. Hvala.

Alhemičar

Ih..vise nego dovoljno!  :rotfl: Dobrodosao kolega!  :wavey:
Mislim da moj auto ima jos nesto osim dobrog izgleda.

Click

Apsolutno si kvalifikovan! Dobrodosao! Hajd' sad pravac Automobili clanova da ih vidimo.. :wavey:

Exception®

Dobro nam došao Moćni :ok: ! Mi se kanda znamo od nekud :bigl:? :welcome1: :hey:

Imaš full pristup forumu, uživaj :too:
ΕΛΛΑΣ

Dogac

Dobrodošao! :hura:
Konačno neko iz mog kraja. Sad možemo i mi da pravimo okupljanje!  :rotfl: :rotfl: :rotfl:
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

Mocni Rendzer

Naravno da se znamo. Moćni zna sve! Hvala na dobrodošlici, već uživam... :kafa:

Mr.Black

Welcome friend! Zelim ti lep provod! :vidiga1:

danijelzg

Pozdrav,dobrodosao  :too:

Storia

Možeš imati oči a i dalje biti slep

DEX

Pozdrav za Moćnog i  :welcome1:  :too:

renault-misha

deda mraz je poranio..... :-)