0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Kod stvari kao sto su felne (felge) mislim da ni ja ne bih stedeo i uzeo bih novo. Ako uzmes polovnu moze da bude da je bila udarena, kriva, varena, farbana, da ne moze da se balansira Mada, i tu mozes da ubodes i da imas srece, ali je rizik
E da to ne pomenuh,osećam i ja na volanu...
savet za felne- kod ovlascenih Renault prodavaca ima da se kupe kao dodatna oprema i kostaju 400-450e sto nije skupo za NOVE i PROVERENE felne. To se odnosi na 15". Ja sam kupio Oz Superturizmo GT za 440e a u prodavnici koja se bavi samop prodajom felni su mi trazili 180e po komadu...
@danijelzgVozim se prilično normalno, vreme za divljanje me je prošlo davno. Uglavnom +10 +30 preko ograničenja, žustrija ubrzanja i onda mirna vožnja. Više mi odgovara udobnija vožnja nego jurcanje. Tu i tamo kad je prazan put i nema nikog dosta brže (da se izduva) i to je retko, a ostalo gotovo školski. Da li uopšte stavljati 15" ili 14"? Šta vi imate?
Onda fino uzmes neke normalne gume,ne trebaju ti neke koje vuku na sport i skupe su. Vidi koje mozes da kupis,pa napisi nama tu mozda ti ima tko kakav savjet dati.Obzirom na to da je to maleni 1.2,ne bi bilo lose ni ostati na 14". Ali kad se vidi koliko lijepo ispadne s 15"... sve se zaboravi Makar,tvrdim 14" je dosta. Znam,vozio sam.