Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
B

Kupovina felni

Započeo banem, 17.04.2008. - 07:46

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

scenic2

Dajte mi neki predlog za moj Scenic 2 sa 16'' incima?  :o:

geler

Kubera, kao kod mene

scenic2

Vec imam takve fabricke. Trazim nesto novo.  :o:
Ali ipak zanima me koja je cena tvojih?

Citat: geler poslato 25.12.2020. - 21:00
Kubera, kao kod mene

Guro

Zdravo svima,

planirao sam da za lagunu 3 uzmem alu felne, 17"....
ova moja kad je prije 4 godine dovezena iuz svajcarske, ljetnji set sa alu felnama je zavrsio ko zna gdje, a meni je stigla na celicne 16tice...
na te felne sam rotirao zimske i ljetnj gume, pa kako su sad ljetnje polako stigle na zamijenu, mislio sam da uzmem felne i nove gume.....

sad imam problem oko izbora, jer koliko god renoa bilo na ulicama, felne je bas tesko naci... za razliku od 5x112.....
sto se tice felni uzimao bih iskljucivo fabricke....

prvi izbor bi mi bio ovaj model, i nasao sam ih bio za 200€ ali su mi prosle ispred nosa

ovog modela ima najvise u ponudi, ali meni se licno ne svidja kako stoje na laguni, jer sam imao prilike da ih vidim

ovaj model je jedan od favorita, pa me intersuje sto mislite o njima :) meni se svidja kako stoj na laguni

i ovaj model mi je interesantan, ali nesto nisam zadovoljan kako stoje, izgledaju manje nego sto jesu kad se montiraju

postoji jos par modela koje sam gledao na lagunama i koji mi se svidaju, ali ih nikako ne nalazim na oglasima...
ovaj model konkretno mislim da postoji samu u verziji od 18" ?
https://www.mad4wheels.com/img/free-car-images/mobile/4084/renault-laguna-iii-estate-2007-262886.jpg

dajte neki savjet...sto bi vi uzeli :)

mire

Ako ti je ideja da unaprediš izgled automobila, onda idi na bar 18' felne.

I, ako nije istekao edit, dodaj [ IMG] i [ /IMG] (bez razmaka) ispred i iza linkova, da se vide odmah slike u poruci.

Guro

nisam znao da forum radi resize, pa nisam zbog velicine htio da stavim u startu [IMG]

ne znam sto da ti kazem za 18....skuplje gume, neudobnije.... ne znam :)

horvat

Pokusaj da se poigras malo sa fotosopom. Ja kad sam uzimao aftermarket felne za Kiu, napravio sam par slicica u fotosopu sa raznim felnama koje su bile u opciji i onda ih gledao, pa su mi se vremenom cak i neke stilske nedoumice 'slegle' i mislim da sam skroz dobar izbor napravio na kraju...

Jeste da se Lagune mogu videti na ulicama sa tim felnama, ali ipak je lakse kada imas slike pred sobom, pa ih gledas paralelno.

Da napomenem, apsolutno nikakvog znanja nemam sa fotosopom, samo sam ukucao u google sta mi treba i propratio uputstva...

edit: one koje su meni najlepse na Laguni 3 su 18'...

edit2:

a mozda ove

https://www.polovniautomobili.com/felne-ratkapne/16493618/aluminijumske-felne-reno-original-17-5-x-1143?ref=search-normal&position_ref=2

Guro

slazem se za ove 18ice....ubjedljivo su najljepse... ali sem izgleda sve ostalo me odbija od njih.... :(

ove druge mi nisu nesto...vise su mi za scenica  npr....

nadjoh ove za 180€  prije 20 min :) , a mozda ih da i nize....ako budu ok, onda cu vjerovatno njih i uzeti

obzirom da sam iz CG, a ove nadjoh lokalno, onda mi je lakse da to tako zavrsim, nego da u ovoj stiauciji sad molim nekoga iz Srbije da to plati, da se salje kurirom, pa onda prvoz do CG... :)

Ćimo

A one bicolor ti se ne svidjaju? Ima vise modela tih felni

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

mladenst

Ove sto ti se ne svidjaju meni su skroz ok evo kako su izgledale na mojoj Laguni, a na novijim modelima ima i bi color ovo sto kaze cimo i te jako lepo stoje na L3.

Od 17ki imas i ove sa ph3:
https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/17471632/renault-laguna-15-dci-limited?ref=search-normal&position_ref=25
kao i ove koje su jako ceste na L3:
https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/17262812/renault-laguna-20dci-2011god?ref=search-normal&position_ref=11
"It's easier to fool people than to convince them that they have been fooled."

Guro

Citat: Guro poslato 11.01.2021. - 13:52

nisam planirao, ali kako postavih ovdje pitanje, nije proslo ni pola sata da mi brat salje link do oglasa za ove felne....
uglavnom na kraju su me ispale 150€.... i sto mi je najbitnije ne moram da trazim nacin kako da ih dobacim u CG jer ih nadjojh lokalno....
mozda nije najljepsa felna, ali svako za ljetnji set ljepse nego li ove celicne sa rotkapama :)

boree

Extra, fabrički bez budženja i brige.  :ziveli:

mire

Citat: Guro poslato 11.01.2021. - 13:11
ne znam sto da ti kazem za 18....skuplje gume, neudobnije.... ne znam :)

Znam, razumem te... al ne moš se j... a da ti ne uđe. ;)

Guro

a sve znam, ali kad vidis da sam 4-5 godine vozio na 16tice :) onda je i ovo veliki korak :)
18ica stvarno izgleda top..i imaju 2-3 lagune sa takvim felnama kroz PG....i mnogo im dobro stoje....

meni je glavni problem to sto sam imao iskustva sa 19icama, muke te.... a rupa po putevima ne moze manjkati....

Gentile5

Ako neko vidi GT line ili Magny Cours 18'' ili Clio IV RS 18''' 5x114.3 za Megane IV bio bih mu zahvalan da mi prosledi oglas  :ziveli: