Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
B

Kupovina felni

Započeo banem, 17.04.2008. - 07:46

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Sava032

To je to, spreman za leto :)

singer

Lepo mu čuče  :v:

Btw je ne mogu da verujem da te lajsne od vrata i gornji deo sastava između vrata stoji tako nakaradno....msm to je kod svih M4.

Goxxy

Zanimljivo je da (vrljave i 25 godina stare) lajsne na mojoj Laguni stoje perfektno, a ovde ne mogu da nameste... Nije ništa bolje ni kod prtljažnika, naročito na M4 karavanu.

Inače, super felne, nekako su mnogo slične fabričkim (po pitanju broja kraka i delimično oblika) ali dovoljno različite (u smislu da su dvobojne) da auto deluje potpuno drugačije, ozbiljnije, lepše.

Sava032

Da, i meni te lajsne bodu ocu, ali obratio sam paznju na ostale m4 po gradu i nisam jedini.

I te gume oko vrata su bas lose. Na gornjem cosku kod vozacevih vrata je pukla malo, a auto je bas ocuvan sa 60k na satu...

Goxxy

Da, to im je mana očigledno. To i ovi LED farovi koji posle par godina počnu da žute. Ali ko ga šiša, navikneš se, bitno je da felne izgledaju bruka! ;)

Sava032

Citat: Goxxy poslato 28.04.2023. - 14:02
Da, to im je mana očigledno. To i ovi LED farovi koji posle par godina počnu da žute. Ali ko ga šiša, navikneš se, bitno je da felne izgledaju bruka! ;)

Hehe, sve su to sitnice naspram felni :)))

mladenst

Odlično legle. Dva broja veće ogromna razlika.
"It's easier to fool people than to convince them that they have been fooled."

luki

Citat: Sava032 poslato 27.04.2023. - 23:58
To je to, spreman za leto :)

Kako ti se ponasa u voznji sad? Verujem da primetno bolje lezi na velikim brzinama. Ali s druge strane pitam zbog vece neogibljene mase, imas dosta tezu (i siru) gumu kao i teze felne. Kako je na kvacilu kad kreces i kocnicama?

horvat

Ajd da probam ovde.

Da li neko ima na prodaju alu felne, 16 inca, 6 ili 6.5J, sa promerom sarafa 4x100, a da vec nisu na oglasima (sve sam pregledao)?

Idealno neke Renaultove, mada ne moraju nuzno biti.

Drobac

Jesi gledao po FB grupama? Čini mi se da sam video baš takve.

Lile88

Drugari,

Kada bih hteo da promenim felne i gume na talismanu i stavim nešto kao što je na slici koju sam dodao, šta mi tačno sve treba i koliko bi to koštalo sa gumama prosečnog kvaliteta?

mire

Ne znam zašto, ali mene ove felne asociraju na škodu. :nezna:

Lile88

Ne vezujem se toliko za izgled koliko za veličinu kako felni tako i gume?
Čisto da imam okvirno u glavi koliko ću moći da izdvojim sledeće godine kad kupujem nove gume. Stavio bih M+S ili All season.

mire

Pa nisi napisao veličinu.

markofpi

Citat: Lile88 poslato 11.10.2024. - 11:59
Ne vezujem se toliko za izgled koliko za veličinu kako felni tako i gume?
Čisto da imam okvirno u glavi koliko ću moći da izdvojim sledeće godine kad kupujem nove gume. Stavio bih M+S ili All season.
Meni 18' na Meganu cucnule samo tako, a za Talisman verujem da je to minimum velicine felni da bi vizuleno bilo dobro. A sto se cene AllSeasson guma tice iznenadio sam se da su u mojoj dimenziji povoljnije nego recimo za 17, pa cak i 16.