Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Renault Espace 2014

Započeo Aca BG, 04.02.2014. - 14:58

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

zaxknez

Misliš da to zanima potencijalne kupce?

Uostalom, verovatno smo tako komentarisali više noviteta u prošlosti pa se sve "ispeglalo".

vojkan85

Ali je ovo ipak zemlja Srbija :D. Nece svako moci da ga priusti, mada jako lepo izgleda, i rado bih ga posedovao ;)

ajra

Ekstra auto. Sad treba tamo da ga uzme neki Francuz ili Zabar ili evropski Lala pa da vozi jedno 5 godina i onda ce da dodje mozda do mene ;) E onda vec mozemo da pricamo realno kakav je kao polovno vozilo. Do tada samo mogu da balavim  videvsi ga na slikama.

Crazy Laguna2.2dCi

I don't drive fast, I only fly low.
RENAULT RULES!

zaxknez

valjan

Moja žena i sa ovih šest brzina u Scenicu ima problema, a kako bi se tek snašla sa ovim sedmobrzinskim menjačem kojeg pominju u tekstu...  :nezna:  :rotfl:

mire

Lakše nego sa tim koji sada imaš, jer je EDC robotizovan menjač. :celb1: Sve bi sam radio za nju! :)

milan035

Saćipko

Sigurno ce biti krajem marta na salonu u Bg?
Kad izadjes iz auta, zakljucas ga i ne okrenes se da ga ponovo pogledas, znaci da ne vozis pravi auto ;)

mire

Da, trebalo bi da bude izložen, po informacijama koje imam.

singer

ja cu svakako doci da ga vidim  :wink:

milan035

Saćipko

Kad izadjes iz auta, zakljucas ga i ne okrenes se da ga ponovo pogledas, znaci da ne vozis pravi auto ;)

Aca BG

Ajte svi jedan dan, pa da pravimo skup u salonu  :kez:

singer

ajdeee

mozemo  i neko PWASE  da okrenemo  :laugh: