Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Renault Espace 2014

Započeo Aca BG, 04.02.2014. - 14:58

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

wcyber

Mozda je snimljeno u Americi, ali ima francuske tablice na sebi :D

vlada sin

boree

Tek sad vidim gde mu je auspuh, malo čudno mesto...

Stragi21

Citat: Stragi21 poslato 03.05.2015. - 00:14
Mene je uzivo,na putu prijatno iznenadio. Nesto novo sto ne podseca na nista drugo. Treba drugar da dobije neki na par dana pa ako imam vremena,zelja mi,da ga provozam. Cena pocetna 44k€,tako da mora da se saceka dobrih 5god za neki povoljan polovnjak
Nisam cekao bas 5god ali . . .
Kako sam gledao novog  espace i definitivno odustao od kupovine zbog problema koji imaju sa nazovi elektronikom pocecu da zapitkujem vlasnike, na ulici kako su zadovoljni  :celb1:
Sinoc u guzvi na putu vidim reno asistenciju i nov espace(tablice stare par meseci) otvorena hauba i pokusavaju da ga ozive ali bezuspešno. Posle skoro 3god prodaje nisu resili probleme od starta.
Bukvalno Fr sistem, stavljaj u prodaju i ako ima problema resavacemo usput. Sramota

cika mili

frenchkey

Citat: Stragi21 poslato 27.12.2017. - 22:56
Nisam cekao bas 5god ali . . .
Kako sam gledao novog  espace i definitivno odustao od kupovine zbog problema koji imaju sa nazovi elektronikom pocecu da zapitkujem vlasnike, na ulici kako su zadovoljni  :celb1:
Sinoc u guzvi na putu vidim reno asistenciju i nov espace(tablice stare par meseci) otvorena hauba i pokusavaju da ga ozive ali bezuspešno. Posle skoro 3god prodaje nisu resili probleme od starta.
Bukvalno Fr sistem, stavljaj u prodaju i ako ima problema resavacemo usput. Sramota

Baš znas koji je bio kvar u pitanju?

Poslano sa mog Mi 9T koristeći Tapatalk

Stragi21

Svi imaju isti problem. Nemoguće pokrenuti kola. Ovog se ne secam ali posto sam napisao da su nova (po tablicama) otvorena hauba, reno asistencija 100% je bio neko za volanom pokusavajuci da pokrene mašinu.

Envoyé de mon M2012K11G en utilisant Tapatalk

singer

Mozda presisa od verglanja  :laugh: