Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Farbanje felni

Započeo Dogac, 22.04.2008. - 08:53

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Dogac

Evo nakon jednog sna koji je posledica Click-ove ideje, razmišljam da ofarbam felne.Prvo sam mislio u crnu boju ali me Exception pokolebao sa belom bojom.
Zanima me kakva su vaša mišljenja, ko je od vas to radio, kakav je kvalitet dobio (mada to zavisi od majstora) isve ostalo vezano za temu... :ok:
Postavljam slike mog clia sa ofarbanim felnama, majstorija kolege Exceptiona-a! :hail: :hail:                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

Sadašnje felne
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

Exception®

Kakve majstorije, dobro je što sam ti opsekao felne da uopšte budu u krug (koliko-toliko) :rofl:. Radio sam to u po' noći pa mi se baš i nije dalo :bigl:. Inače, moje mišljenje znaš-bele definitivno! A i cena za rad je skroz OK :ok:
ΕΛΛΑΣ

Dogac

Evo sad gledaju i kolege sa posla,bela boja vodi sa 4:0!  :yes: :yes:
A da pomenemo i cenu...100e za sve 4 felne i peskarenje 500din po felni.
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

Exception®

Rekoh ti ja ;) Pozdravi kolege :too:
ΕΛΛΑΣ

danijelzg

Citat: Exception poslato 22.04.2008. - 09:18
Rekoh ti ja ;) Pozdravi kolege :too:

Ja pozdravljam koleginice

Bijela boja takodje... :)

Dogac

Koleginice ga gledaju ali samo iznutra!  :geek: :geek: Felne ih ne zanimaju  :fucka: :fucka:
Kad kažete bela podrazumeva se da je lepša i od fabričkih?

Exception®

Papaq... Koleginice se ne pozdravljaju već....

im se nosi cveće :lool:

Meni su bele lepše i od fabričkih. Čak bih popunio te rupe viška, ako to može majstor da odradi. Je*'le te Aitl felne :rofl:
ΕΛΛΑΣ

nebojsa

moj neki stil bi bio ili u crno ili da se ostavi, ipak ne vozis rally pa da budu bele, plus ima da se prljaju i onda tek nece liciti ninasta :) , al ako imas crni auto, u crno bi ih farbao ja..., jednostavno, slaze se.

krckoZG

Ja sam na svom felge u bijelo pofarbao i izgleda ludo dobro,
felge su usput popjeskarene, izravnane i popravljeni rubovi,
izgledaju kao nove, a i ludo dobro mi je sto izgledaju kao da su keramicke
sav rad sam platio oko 160 EUR no ispalo je  :oo:
rezultate mozes vidjeti pod projektima

Znam jednog decka sto ima crni Clio s bjelim felgama, (znaju ga svi s RKH)
i meni izgledao opasno dobro, dok sam neki dan vidio crnog s pofarbanim
serijskim felgama u mat crno i nikako mi ne lezi, izgleda kao da se vozi
na celicnim felgama bez ratkapa, nije mi to leglo nikako   :ne:
RKH

Exception®

ΕΛΛΑΣ

Dogac

Citat: Exception poslato 22.04.2008. - 10:02

Meni su bele lepše i od fabričkih. Čak bih popunio te rupe viška, ako to može majstor da odradi. Je*le te Aitl felne :rofl:

Šta im bre fali?Čuvena Guhvijsk+*?+' firma!  :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Citat: krckoZG poslato 22.04.2008. - 10:13

izgleda kao da se vozi
na celicnim felgama bez ratkapa, nije mi to leglo nikako   :ne:

Da da, i mene su crne podsetile na čelične felne, mada ne mogu reći da mi se crne ne dopadaju...

Exception®

Citat: dogac poslato 22.04.2008. - 10:16
Šta im bre fali?Čuvena Guhvijsk+*?+' firma!  :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Da da, i mene su crne podsetile na čelične felne, mada ne mogu reći da mi se crne ne dopadaju...

Ma malo se sprdam, Aitl je OK za te novce kao i CAM ;)
A crne felne jesu lepe ali sve zavisi od modela... Mislim da će ti auto biti jako taman sa njima :nezna:
ΕΛΛΑΣ

Bojan_NBG

Nikako u belo!!! Ove felne definitivno nisu za belu boju. Farbaj ih u antracit ili crno. Za belu boju su felne su felne kao što proizvode OZ i BBS, znači sa dosta kraka ili sa BBS "žičanim" izgledom. :ok:

nebojsa

ja ne mislim da su samo sa dosta krakova pogodne za belu, ima i ENKEI lepih belih sa 5 tankih krakova, medjutim, generalno , bele felne mi nikako ne idu na crnu, ko sto sam i napisao vec :) ...mozda da ih malo potamnis, da izgledaju ko carbon look :)

danijelzg

Dogac a da ih ostavis ovako kako je? :)