Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Prskalice za sofersajbnu - mlaz u obliku lepeze

Započeo madwap, 28.12.2014. - 13:20

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Byk

One na Laguni 2 su extra.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

mladenst

Kakve su kod nje iako sam vozio ne secam se?
"It's easier to fool people than to convince them that they have been fooled."

Bistro

mladenst

Byk

Nema.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

mladenst

To su ove izgleda:
https://rrr.lt/en/used-part/rob12904-8200001898-renault-laguna-ii-windshield-washer-spray-nozzle
Ne znam one sto sam ja stavio i sad se ne secam na koje modele idu, ne mogu da dobace pri vecim brzinama i onda brisaci samo razmrljaju soferku. Probacu ove druge danas mada nisam uopste siguran da li prscu redovno ili u obliku lepeze one su izgleda sa Clio 4.

EDIT: Ove poslednje pasu kao i originalne i razlika je jedino sto prscu soferku u tri mlaza (slabiji je mlaz nego kod fabrickih za L3) za razliku od originalnih gde ide u dva. Tako da u obliku lepeze samo ove duguljaste cetvrtaste sto sam kacio. Skontao sam kako se i one podesavaju. Dobra stvar je sto mogu da se mrdaju u sva cetiri pravca kao i originalne, losa stvar je sto se to jako tesko radi mora srafcigerom i tesko je uraditi manje i preciznije pomeranje. Ostavicu jedno vreme ove sa tri mlaza da vidim kako se ponasaju, pa cu videti koje cu ostaviti na kraju. Napravih nauku oko prskalica  :kez:

frenchkey