Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Farbanje felni

Započeo Dogac, 22.04.2008. - 08:53

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Nepi

singer

joooj kad ovo vidi Nixy -- ugasili smo mi sto farbamo  :kez: :zubo:

chombe

dddaaaaaaaaa, ali juče! onaj vaš rad ne može da se meri sa foliranjem. probao na par felni i ok izgleda, ali čemu to??? plus kod nas kvalitetna folija košta duplo više nego preko. a one polirane  :hail:
lagano, ja sam lala

Stragi21

Razmisljao sam da odradim sam felne,ovako nesto http://m.youtube.com/watch?v=y_GfPZw-fFI
Ocistim,odmastim,smirglam na vodi,osusim,nanesem podlogu pred farbanje,opet smirglam,susim pa farbam u mat crnu... Ne vidim sta bih mogao sje*ati :nezna:
Znam da je lakse i bolje odraditi kod nekog profi ali uzivanje u radu plus ako je rezultat dobar :bigl: sto se tice kvaliteta vidim da ljudima izdrzi i po dve god bez problema a i za cenu materijala(oko 50€) mislim da vredi farbati i svake god u drugu boju. To sad pisem ali ako se smorim jer treba da farbam jednu po jednu nema nista od posla :o:

Sto se tice rada najvise me plasi sama felna http://www.google.fr/search?q=jante+beverly+renault&oe=UTF-8&hl=fr&client=safari&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=edTLT-3eIIat0QXMqv23AQ&biw=768&bih=928&sei=fNTLT9vBHcjZ0QXqwsnaAQ ima mnogo kraka

Stragi21

Niko nema neki savet :nezna:

Nepi

Nema sta da sj*bes.... samo tako uradi kako si napisao.... mozda prvi put malo sj*bes ali drugi ce ti ici od ruke kao da ceo zivot radis to...i izbegavaj na suncu da farbas :D

Stragi21

Ne znam dal da odradim prvo rezervnu :rotfl:

singer

Citat: Stragi21 poslato 10.06.2012. - 10:07
Ne znam dal da odradim prvo rezervnu :rotfl:

rezervnu ces odraditi super a onda ces se okuraziti  pa ces ostale sje*ati   :rotfl: :rotfl: :rotfl:

salim se ,ajde kreni vec jednom  :yeah:,cekamo slidze  :smoke:

rele

Po meni jos jedna stvar koju treba da odradis da bi produzio trajnost svoga rada i poboljsao krajnji izgled  je da nakon farbanje sve lepo izlakiras bezbojnim lakom.
www.detailing-serbia.com
prvi detailing forum u Srbiji,dobrodosli!!!

Nepi

ma sta lakira.... lakse mu je posle da prefarba.... menja boju na 3 meseca...jeftina je boja.... ja izlakirao pa oljustio od ivicnjak posle 3 meseca...sada opet trebam da farbam.... jeftinije ispadne bez laka :D

Stragi21

Mozda nema nista od posla zena mi rekla da cu sje*ati i ovako lepe felne :o: toliko o poverenju u muza  :mad:  :kez:
ove nedelje cu potraziti boju i ostali materijal i naravno bice slika ako se upustim u taj posao

Exception®

Nije problem u poverenju u muža već u poverenju u tebe... Ti si specijalac, nisi standardni muž :celb1: :celb1: :celb1:
ΕΛΛΑΣ

Stragi21

Jel ti tebe smatras standardnim?  :hahahi: :hahahi: :hahahi:

Nista od mog posla ali nasao sam nekog da mi odradi :kez: samo sto moram da mu nosim felne bez guma
Peskiranje,prskanje nekom farba prasinom koja se posle pece(nisam strucan ali ja sam tako razumeo :celb1: ko zna kako je stvarno)
Sad mi ostaje samo da nadjem neku praznu garazu da stavim lagunu na klocne...

rele

Ti ustvari radis plastifikaciju a ne farbanje :yes:
Ja nisam neki poklonik plastifikacije i imam neka losa iskustva od ranije,doduse to je sve vezano za Srbiju,preko je to veovatno mnogo,mnogo..........kvalitetnije.
www.detailing-serbia.com
prvi detailing forum u Srbiji,dobrodosli!!!

singer