Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Farbanje felni

Započeo Dogac, 22.04.2008. - 08:53

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

singer

ne sekiraj se ,kad odlucis resicemo to. :wink:

robi

Kad prodje zima kontaktiracu te pa da uradimo sve 4 moje felne da budu opet kao nove... :wavey:

zoki_ns

Izvinjavam se na off topic-u unapred, da li mozes da ofarbas i rukohvate za megana, da resim taj problem sa ljuscenjem vec jednom, bilo bi dobro da budu u boji unutrasnjih kvaka npr. i koliko bi  to izaslo optrilike ?

rose1304

singer

Citat: zoki_ns poslato 29.10.2012. - 20:08
Izvinjavam se na off topic-u unapred, da li mozes da ofarbas i rukohvate za megana, da resim taj problem sa ljuscenjem vec jednom, bilo bi dobro da budu u boji unutrasnjih kvaka npr. i koliko bi  to izaslo optrilike ?

dok ne vidim neznam  :wink:

ili dodji ili slikaj  :pet:

Cherokee

Malo je :offtopic: ali nadam se da nece zameriti...

Singer imas nekog proverenog za ispravljanje felni?  :hmm:
while(!asleep()) {sheep++;}
Life is too short to remove USB safely.
Bolje biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.

zoki_ns

Evo kako to izgleda, recimo da bude u boji ove male kvake ili crna, ne znam sta bi bilo lepse, mozda cak crna i lepsa

Namerno sam stavio ovde iako je offtopic, jer bi verovatno bilo jos zainteresovanih za ovu operaciju

Svako dobro

Exception®

Citat: Cherokee poslato 29.10.2012. - 20:45
Singer imas nekog proverenog za ispravljanje felni?  :hmm:

Nisam Singer :zubo: ali sam ispravljao felnu u Vršačkoj (burazer od vulkanizera Srdanova) i prezadovoljan sam :too:
ΕΛΛΑΣ

Adam

Citat: zoki_ns poslato 30.10.2012. - 09:53
Evo kako to izgleda, recimo da bude u boji ove male kvake ili crna, ne znam sta bi bilo lepse, mozda cak crna i lepsa

Namerno sam stavio ovde iako je offtopic, jer bi verovatno bilo jos zainteresovanih za ovu operaciju

Svako dobro

I ja sam za! i to više delova... skroz sam zaboravio na singera, a tražim farbara  :zubo:  :doh:
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju. Strpite se. I dijamant je u osnovi ugljenik, ali je umeo da čeka."

singer

Citat: Exception poslato 30.10.2012. - 10:01
Nisam Singer :zubo: ali sam ispravljao felnu u Vršačkoj (burazer od vulkanizera Srdanova) i prezadovoljan sam :too:

tu mi radi rodjak  :bigl:

zvrcni me kad budes tamo pa da im kazem da ti naprave poseban tretman(za felnu) :zubo:

svakako bi ti njega preporucio

http://www.alufelne.com/kontakt_de.html

meni povremeno donose na peskarenje i farbanje,a nose nekom farbaru iz Kaca(neki Pera i sin Vlada)

Citat: Adam poslato 30.10.2012. - 10:44
I ja sam za! i to više delova... skroz sam zaboravio na singera, a tražim farbara  :zubo:  :doh:

Citat: zoki_ns poslato 30.10.2012. - 09:53

Svako dobro

skupite se svi kojima to treba da se uradi pa cemo se dogovoriti za sve(da ne prljam "pucaljku" za 2 ruckice  :zubo:

singer

sredjene celicne koje su bile poprilicno nagrizene rdjom.

ispeskareno

ofarbano

Adam

Koliko to zadovoljstvo košta?

Odlično je ispalo... :too:
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju. Strpite se. I dijamant je u osnovi ugljenik, ali je umeo da čeka."

singer

to zadovoljstvo kosta 60 e  :wink:

produzen im je vek sigurno za 4-5 sezona  :yes:

rele

www.detailing-serbia.com
prvi detailing forum u Srbiji,dobrodosli!!!

GoPlay

zna li neko koja je ovo boja ili jos bolje kod boje felge...

Iam What Iam