Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Farbanje felni

Započeo Dogac, 22.04.2008. - 08:53

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Milos 92

Jesam nov u svetu automobila i od skoro sam poceo da vozim :ne:,ali gledajuci razne emisije o automobilima mislim da bi bilo ko od vas mogao da uradi neku promenu na svom autu sam...sto se tice farbanja raznih delova kao na pocetku navedenih felni uz malo istrazivanja po internetu i malo muke mogli bi uraditi ili ofarbati nesto za mnogo manje pare   :290:

robi

Citat: GoPlay poslato 26.11.2012. - 17:49
zna li neko koja je ovo boja ili jos bolje kod boje felge...

Meni liči na nandžarastu  :nezna: ali da budeš siguran skokni do neke farbare pa nek ti oni tačno nađu kod boje... :wavey:

Megane 1.9D

drugari treba mi savet... koliko je pametno da celicne felne  ofarbam u neku nesvakidasnju boju, neku drecavu... a? sta mislite?
ja sam narkoman, dizel tece mi kroz vene

GoPlay

Citat: robi poslato 26.11.2012. - 18:11
Meni liči na nandžarastu  :nezna: ali da budeš siguran skokni do neke farbare pa nek ti oni tačno nađu kod boje... :wavey:
momak cije su prije bile kaze da ih je farbao happy colourom spreyom ... od 2.5 Eura... ali reko da nema neko vise informacija mozda xD
Iam What Iam

singer

pa i ti kupi taj sprej i mirna bosna  :rotfl: :v: :kez:

cika mili

Citat: singer poslato 27.11.2012. - 10:54
pa i ti kupi taj sprej i mirna bosna  :rotfl: :v: :kez:

Ne "mirna", već srećna Bosna ( happy ).  Nadam se da se kolega GoPlay neće naljutiti.

GoPlay

ma nije frka... Govori se kako kome odgovara :)
Zna se .. ko se ljuti raja mu ....

A vidjet cu dok nadjem adekvatnu boju... ima fore do aprila... Imam jos priprema prje neg ofarbam. Prstenovi, novi metalni ventili, i jedan popisani CEP :)
Iam What Iam

Megane 1.9D

a sta ja da radim za moj sprej    :fucka:

GoPlay

Citat: Megane 1.9D poslato 27.11.2012. - 21:57
a sta ja da radim za moj sprej    :fucka:
da li bi ostavljao rub felge ili bi i njega farbao. mada mislim da se sve moze uraditi. cak su celicare sirili da imaju vise jota i to jako lijepo zna da izgleda. Boje... Vidi koja ti se boja svidja na boju tvog auta.... mozda ih mozes u zlatnu ofarbati... Jer ona moze da ide sa crvenom bojom auta
Iam What Iam

Megane 1.9D

ne znam, razmislicu :pet:

Megane 1.9D

drugari resio sam... na prolece farbam celicne felne... koja boja? zlatna? baby blue? zelena?  ???

chika.doctor

Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere. - Colin Chapman.

Megane 1.9D

Citat: chika.doctor poslato 07.01.2013. - 17:42
sve tri.. :laugh:
onda mi treba jos jedna boja pa da svaki tocak svoju politiku vodi

Megane 1.9D

mozda... ali ipak je to rekao Doctor a on nema bas toliko lude ideje  :doh:

Vlade

Pozdrav svima. Skoro sam uzeo OZ racing superturismo gt felne za mog clia koje su u crnoj boji pa se razmisljam da li ostaviti crne ili prefarbati u bele.(sadasnja crna nije u nekom stanju)  Sta vi mislite sta ce bolje da stoji?