Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Farbanje felni

Započeo Dogac, 22.04.2008. - 08:53

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Exception®

Tuđa briga, ha :blink: :brutal: ? Onda sledeći put ti misli o svom autu :rofl: (Naravno, šalim se. Nemoj opet ozbiljno da me shvatiš ;) )
ΕΛΛΑΣ

Dogac

Extra mi se svidjaju na tom crnom kliju...plus sto se ove moje vec voze po Ue,ima ih jedan crni clio III,a kad ih ofarbam ima da budu unikat!
I sklonim glupa aitl slova!
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

Exception®

Citat: dogac poslato 23.04.2008. - 00:27
I sklonim glupa aitl slova!

Zašto? Pa sa njima će ti tek biti unikat. Njih prelakiraš u crno :lool:
ΕΛΛΑΣ

Dogac

Evo sta nadjoh...rade i te poklopce za felne!

http://www.alufelneroki.co.yu/

Ne znam smem li ovo da stavljam ovde,ako ne smem Ex, brisi odmah!  :ziveli:
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

Exception®

Sve OK ;). Nikog posebno ne reklamiraš a može drugim članovima biti od koristi :ok:
ΕΛΛΑΣ

nebojsa

ma i oni to rade i Danko,ima ih fala bogu...al ovo dvoje su "najglasniji" :)

Exception®

Mislim stvarno... Koja ideja, kako inovativno

[attach=1] :vidiga1: :rofl:
ΕΛΛΑΣ

Click

Exception®

ΕΛΛΑΣ

Dogac

Evo slikao sam felnu da vidite o čemu se radi.Ovo gde stoji 1. je guljenje te plastifikacije a ima ga još na jednoj felni na par mesta.

Sad, najgore je što ja ne znam da li sam ih kupio sa ovim oguljotinama (nisam ih sve 4 toliko zagledao), ili je to nastalo za ovih 1 i po mesec upotrebe!  :nezna:

Click

Ja za sada ne bih dirao nista. Paczi do jeseni, pa ces sa proleca biti pametniji po tom pitanju  :yes:

Exception®

2 dogac: ja bih to odradio, ne bih čekao proleće :nezna: Pogotovo što ih sigurno nisi tako fabrički kupio. Koliko para, toliko muzike. Za 100 € ne bih ni trenutka razmišljao IMHO :)
ΕΛΛΑΣ

Dogac

Ma i ja bih odradio,meni kad se nesto uvrti u glavu...ne mogu posle miran da budem dok to ne odradim!  :zubo:

fica8

jel ima neko da farba felne u Nisu? :help:
znaci volim ovaj grad najvise al je zesce otcepljen od ostalih.....
kao da smo neki indijanci!!!! :tup:

Dogac

Niste gori od Užica.  :ne: